Tìm kiếm hỗ trợ

Tránh các lừa đảo về hỗ trợ. Chúng tôi sẽ không bao giờ yêu cầu bạn gọi hoặc nhắn tin đến số điện thoại hoặc chia sẻ thông tin cá nhân. Vui lòng báo cáo hoạt động đáng ngờ bằng cách sử dụng tùy chọn "Báo cáo lạm dụng".

Learn More

"https://download.sp.f-secure.com/online-safety/fs_firefox_https.xpi"

  • Không có trả lời
  • 0 gặp vấn đề này
  • 7 lượt xem
more options

The browser plug-in for Spectrum Security Suite (F-Secure) does not appear to download.

I do not know where the problem is. It could be with Spectrum software. I did call them first. The lady on the phone says it is a Firefox problem and to seek help from Mozilla.

When I click on the box for setting up secure browsing (I have tried both boxes (top right and 2nd to bottom left) on the screen in the image attached), I just get a new window open with "https://download.sp.f-secure.com/online-safety/fs_firefox_https.xpi" in the navigation box and the rest is white space. There is no spinning wheel, no bell, nothing.

I do not even know what is supposed to happen, as it has been years since I last set up the protection. I do know based on messages received and the displayed log, the browser protection was still working as of 10 days ago (21 Nov 2022).

I actually do most of my browsing now on Linux but I still play a few games that are Windows only so sometimes browse from this system.

Windows 7 64-bit Ultimate (all patches) Firefox 107.0.1 (64-bit)

The browser plug-in for Spectrum Security Suite (F-Secure) does not appear to download. I do not know where the problem is. It could be with Spectrum software. I did call them first. The lady on the phone says it is a Firefox problem and to seek help from Mozilla. When I click on the box for setting up secure browsing (I have tried both boxes (top right and 2nd to bottom left) on the screen in the image attached), I just get a new window open with "https://download.sp.f-secure.com/online-safety/fs_firefox_https.xpi" in the navigation box and the rest is white space. There is no spinning wheel, no bell, nothing. I do not even know what is supposed to happen, as it has been years since I last set up the protection. I do know based on messages received and the displayed log, the browser protection was still working as of 10 days ago (21 Nov 2022). I actually do most of my browsing now on Linux but I still play a few games that are Windows only so sometimes browse from this system. Windows 7 64-bit Ultimate (all patches) Firefox 107.0.1 (64-bit)
Đính kèm ảnh chụp màn hình

Bạn phải đăng nhập vào tài khoản của bạn để trả lời bài viết. Vui lòng bắt đầu một câu hỏi mới, nếu bạn chưa có tài khoản.