Tìm kiếm hỗ trợ

Tránh các lừa đảo về hỗ trợ. Chúng tôi sẽ không bao giờ yêu cầu bạn gọi hoặc nhắn tin đến số điện thoại hoặc chia sẻ thông tin cá nhân. Vui lòng báo cáo hoạt động đáng ngờ bằng cách sử dụng tùy chọn "Báo cáo lạm dụng".

Learn More

Youtube videos immediately pause

  • 4 trả lời
  • 0 gặp vấn đề này
  • 20 lượt xem
  • Trả lời mới nhất được viết bởi beedy

more options

Youtube videos stopped working properly: when I open a video page (https://www.youtube.com/abcde) I can only make it go forward by continuously clicking the play button. The video immediately pauses all the time. At first, clicking play played only 1 frame or so. Eventually, after I changed FF's autoplay setting from "Block Audio" to "Allow Audio and Video" videos play a few frames at a time. I do hear the audio (in sync with the video, so also a few frames at a time). It happens with every video I try.

Embedded videos (https://www.youtube.com/embed/abcde) and Youtube's mini player work fine. Video pages do work in a new profile, but I would like to keep my current profile.

Things I've also tried, to no avail:

  • disabling all add-ons
  • new privacy window
  • switching tracking protection between standard and strict
  • disabling hardware acceleration
  • disabling media controls
  • disabling smooth scrolling
  • deleting Youtube and Google cookies

This is with the Firefox version on Debian bullseye (91.11.0).

The only similar description I found was on Reddit [1], except that it's a different FF version and it only happens with 1 profile.

[1] https://www.reddit.com/r/firefox/comments/x00882/firefox_104_broke_youtube_all_videos_pause_on/

Youtube videos stopped working properly: when I open a video page (https://www.youtube.com/abcde) I can only make it go forward by continuously clicking the play button. The video immediately pauses all the time. At first, clicking play played only 1 frame or so. Eventually, after I changed FF's autoplay setting from "Block Audio" to "Allow Audio and Video" videos play a few frames at a time. I do hear the audio (in sync with the video, so also a few frames at a time). It happens with every video I try. Embedded videos (https://www.youtube.com/embed/abcde) and Youtube's mini player work fine. Video pages do work in a new profile, but I would like to keep my current profile. Things I've also tried, to no avail: * disabling all add-ons * new privacy window * switching tracking protection between standard and strict * disabling hardware acceleration * disabling media controls * disabling smooth scrolling * deleting Youtube and Google cookies This is with the Firefox version on Debian bullseye (91.11.0). The only similar description I found was on Reddit [1], except that it's a different FF version and it only happens with 1 profile. [1] https://www.reddit.com/r/firefox/comments/x00882/firefox_104_broke_youtube_all_videos_pause_on/

Tất cả các câu trả lời (4)

more options

I get this on chrome:

An error occurred. Please try again later. (Playback ID: hMNcHpmOxp74bG4h) Learn More

Doesn't look like it's isolated to FireFox.

Được chỉnh sửa bởi Dropa vào

Hữu ích?

more options

You can look at these prefs on the about:config page to see what settings work for you and possibly reset prefs that aren't default (i.e. are bolded).

  • media.autoplay.default = 5 [0:allow;1:blockAudible;5:blockAll]
  • media.autoplay.blocking_policy = 2
  • media.autoplay.allow-extension-background-pages
  • media.autoplay.block-event.enabled
  • media.block-autoplay-until-in-foreground

You can open the about:config page via the location/address bar. You can accept the warning and click "I accept the risk!" to continue.


Hữu ích?

more options

@Dropa: the links I gave are dummy links, I just wanted to show the type of link.

@cor-el: I changed all those settings and back and tried some combinations. Unfortunately, the symptoms remain unchanged.

Hữu ích?

more options

I replaced the profile's prefs.js with the one from a profile that doesn't have the problem. No change, so it's very likely independent of prefs.js. Is there anything else that I could check?

After careful observation it seems to me that the video plays until the right panel with suggestions has fully loaded. When I refresh a video (ctrl-r) it always starts to play, but the time where it stops varies a little bit (fractions of a second) and coincides with the rendering of the last image in the right panel.

Hữu ích?

Đặt một câu hỏi

Bạn phải đăng nhập vào tài khoản của bạn để trả lời bài viết. Vui lòng bắt đầu một câu hỏi mới, nếu bạn chưa có tài khoản.