Tìm kiếm hỗ trợ

Tránh các lừa đảo về hỗ trợ. Chúng tôi sẽ không bao giờ yêu cầu bạn gọi hoặc nhắn tin đến số điện thoại hoặc chia sẻ thông tin cá nhân. Vui lòng báo cáo hoạt động đáng ngờ bằng cách sử dụng tùy chọn "Báo cáo lạm dụng".

Learn More

Some videos do not function, nothing I try will work.

  • 3 trả lời
  • 0 gặp vấn đề này
  • 11 lượt xem
  • Trả lời mới nhất được viết bởi cor-el

more options

Some, but not all, videos on Twitter and tumblr don't function. On tumblr, the audio usually plays but the video is blank. On Twitter, the videos are always stuck loading. Thumbnails always load, there is no way for me to know if a video will work or not without trying to play it.

They work when I use a different browser, and Youtube is fully functional, so it can't be an issue with my laptop. The other person in the house who uses Firefox is able to play the same videos without issue.

I've searched for solutions and exhausted the possibilities in dozens of articles and support sites saying the same things over and over again. I'm at my wit's end.

I've tried: -disabling hardware acceleration -audio and video permissions -clearing cache and cookies -disabling enhanced tracking protection -switching off adblocker -running it in troubleshooting mode -refreshing Firefox

None of these did anything. Can anybody give me even a scrap of an idea as to what I can do?

Some, but not all, videos on Twitter and tumblr don't function. On tumblr, the audio usually plays but the video is blank. On Twitter, the videos are always stuck loading. Thumbnails always load, there is no way for me to know if a video will work or not without trying to play it. They work when I use a different browser, and Youtube is fully functional, so it can't be an issue with my laptop. The other person in the house who uses Firefox is able to play the same videos without issue. I've searched for solutions and exhausted the possibilities in dozens of articles and support sites saying the same things over and over again. I'm at my wit's end. I've tried: -disabling hardware acceleration -audio and video permissions -clearing cache and cookies -disabling enhanced tracking protection -switching off adblocker -running it in troubleshooting mode -refreshing Firefox None of these did anything. Can anybody give me even a scrap of an idea as to what I can do?

Tất cả các câu trả lời (3)

more options

Hữu ích?

more options

Dropa said

Did you try this:

I initially overlooked incognito, I tried it just now on your suggestion and it did not work, unfortunately.

Hữu ích?

more options

You can check the Web Console for relevant-looking messages.

Hữu ích?

Đặt một câu hỏi

Bạn phải đăng nhập vào tài khoản của bạn để trả lời bài viết. Vui lòng bắt đầu một câu hỏi mới, nếu bạn chưa có tài khoản.