Tìm kiếm hỗ trợ

Tránh các lừa đảo về hỗ trợ. Chúng tôi sẽ không bao giờ yêu cầu bạn gọi hoặc nhắn tin đến số điện thoại hoặc chia sẻ thông tin cá nhân. Vui lòng báo cáo hoạt động đáng ngờ bằng cách sử dụng tùy chọn "Báo cáo lạm dụng".

Learn More

Weird Borders in websites and address bar not searching.

more options

Every website I go to except for some like settings or customize toolbar has these weird borders that are the same as my theme that just appeared and I don't know how to turn them off.

Also my address bar will only go to a direct website I put in. Like if I try to search for banana, it'll instead be https://banana/ instead of my search engine so I can't search.

Every website I go to except for some like settings or customize toolbar has these weird borders that are the same as my theme that just appeared and I don't know how to turn them off. Also my address bar will only go to a direct website I put in. Like if I try to search for banana, it'll instead be https://banana/ instead of my search engine so I can't search.
Đính kèm ảnh chụp màn hình

Giải pháp được chọn

I managed to fix the problem by refreshing my Firefox. It appears my resolution was spoofed, but I dunno why roblox wasn't working. All good now.

Đọc câu trả lời này trong ngữ cảnh 👍 0

Tất cả các câu trả lời (7)

more options

I managed to fix the address bar problem, now I just need help with the borders

Được chỉnh sửa bởi user12639282517175838444489775126137327775 vào

more options

From what you say it seems to be your theme. A similar issue was reported in the thread linked here. https://support.mozilla.org/en-US/questions/1371945

more options

terry21 said

From what you say it seems to be your theme. A similar issue was reported in the thread linked here. https://support.mozilla.org/en-US/questions/1371945

This doesn't seem to be the same problem. It doesn't affect the website, just adds these annoying borders. It's not caused by themes, and actually changes color dependent on the theme, so it must be something with Firefox.

more options

Where is the image in your second screenshot from if not a website? I am pasting some links relating to troubleshooting and profiles. A quick way to test your profile is to create a new profile. You do not need to configure it unless it solves the problem.

Your culprit may be hardware acceleration (see the third link) unless you have enabled "resist fingerprinting" which can also cause issues.

https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-and-diagnose-firefox-problems https://support.mozilla.org/en-US/kb/diagnose-firefox-issues-using-troubleshoot-mode https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-extensions-themes-to-fix-problems

https://support.mozilla.org/en-US/kb/profile-manager-create-remove-switch-firefox-profiles https://support.mozilla.org/en-US/kb/recovering-important-data-from-an-old-profile https://support.mozilla.org/en-US/kb/profiles-where-firefox-stores-user-data

https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-protection-against-fingerprinting

more options

terry21 said

Where is the image in your second screenshot from if not a website? I am pasting some links relating to troubleshooting and profiles. A quick way to test your profile is to create a new profile. You do not need to configure it unless it solves the problem. Your culprit may be hardware acceleration (see the third link) unless you have enabled "resist fingerprinting" which can also cause issues. https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-and-diagnose-firefox-problems https://support.mozilla.org/en-US/kb/diagnose-firefox-issues-using-troubleshoot-mode https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-extensions-themes-to-fix-problems https://support.mozilla.org/en-US/kb/profile-manager-create-remove-switch-firefox-profiles https://support.mozilla.org/en-US/kb/recovering-important-data-from-an-old-profile https://support.mozilla.org/en-US/kb/profiles-where-firefox-stores-user-data https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-protection-against-fingerprinting

The problem isn't the theme, something I did in about:config caused it but I do not remember what. It does not happen in another profile. Resist fingerprinting was enabled, but when disabled did not fix the problem. Disabling hardware acceleration did not fix it either.

more options

I still have this border problem, and a new problem has occured out of thin air as well. When I attempt to play a roblox game all that occurs is this error that shows up immediately after clicking play. I haven't changed any settings recently, and would like recommendations on what about:config setting may have caused this. It works perfectly fine in other profiles, but not in my default profile's containers. I'm 100% sure it's something with my profile.

more options

Giải pháp được chọn

I managed to fix the problem by refreshing my Firefox. It appears my resolution was spoofed, but I dunno why roblox wasn't working. All good now.