Tìm kiếm hỗ trợ

Tránh các lừa đảo về hỗ trợ. Chúng tôi sẽ không bao giờ yêu cầu bạn gọi hoặc nhắn tin đến số điện thoại hoặc chia sẻ thông tin cá nhân. Vui lòng báo cáo hoạt động đáng ngờ bằng cách sử dụng tùy chọn "Báo cáo lạm dụng".

Learn More

Many images do not show up

  • 2 trả lời
  • 1 gặp vấn đề này
  • 36 lượt xem
  • Trả lời mới nhất được viết bởi cor-el

more options

Please be patient am old, lol. Example, I have a Yahoo home page and click on something I want to read it opens and most is ok the video on the page is fine, it works but there is a still photo a little further down in the article that does not show. If I open the exact same article in Chrome or Edge it is fine everything is visible. I have noticed every once in a while where the image should be it looks like it is moving in a waving motion but still no image. I have gone to the page info looked under permissions and do not see anything for allow images but there is Autoplay that shows: Picture below And If I go to Media and start clicking on the image addresses until I find the one that should be there it does show it. I do work from home and I don’t want to quit using Firefox but I really need it to work. Any help would be greatly appreciated.

Đính kèm ảnh chụp màn hình

Tất cả các câu trả lời (2)

more options

A screenshot of the issue would be nice.

more options

Autoplay has nothing to do with images (this is about playing videos).

If you use extensions ("3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Extensions) that can block content (Adblock Plus, NoScript, DuckDuckGo PE, Disconnect, Ghostery, Privacy Badger, uBlock Origin) always make sure such extensions do not block content.

Firefox shows a purple shield instead of a gray shield at the left end of the location/address bar in case Enhanced Tracking Protection is blocking content. You can click shield icon for more detail and possibly disable the protection. You can check the Web Console for messages about blocked content.


Make sure you haven't enabled a High Contrast theme in the OS settings.

Make sure you allow pages to choose their own colors as this affects background images.

  • Options/Preferences -> General: Fonts & Colors -> Colors: "Override the colors specified by the page with my selections above"

Try "Never" if the default "Only with High Contrast themes" isn't working.