Tìm kiếm hỗ trợ

Tránh các lừa đảo về hỗ trợ. Chúng tôi sẽ không bao giờ yêu cầu bạn gọi hoặc nhắn tin đến số điện thoại hoặc chia sẻ thông tin cá nhân. Vui lòng báo cáo hoạt động đáng ngờ bằng cách sử dụng tùy chọn "Báo cáo lạm dụng".

Learn More

Sorry to still be a pain

  • 2 trả lời
  • 1 gặp vấn đề này
  • 6 lượt xem
  • Trả lời mới nhất được viết bởi Ian T

more options

Sorry to be a pain but I am still having problems with the "Autofill logins and passwords" setting. Yesterday I had two replies but one was way over my old head. I got so far but then I was at a loss as to which files it would be safe to try and delete so I didn't delete any. The other reply was easier to understand but alas it also didn't work. I tick the "ask to save logins and passwords" and the "Autofill logins and passwords" boxes and after I do this all works fine. However if I leave my Firefox browser for any reason and then re-login to Firefox these settings, along with "Remember History" have all been deleted so that I then have to tick and alter these settings again. Now for the other strange part Firefox on my android phone is synced with my desktop Firefox and I don't have any problems, all logins and passwords work fine. I have up to date Windows 10, Firefox version 81 and the latest TREND maximum anti-virus protection. I have tried exiting TREND and doing a restart of Firefox with add-ons disabled and that makes no difference. Finally I even uninstalled Firefox and managed to install an earlier version and that didn't solve the snag either so I have updated to the latest version again.

Tất cả các câu trả lời (2)

more options

If you have the "Trend Micro Password Manager" installed then uninstall this application via the Windows Control Panel.

Hữu ích?

more options

Hi cor-el, Thank You very much for suggesting I look at TREND passport manager. I hadn't installed that but it gave me the idea to look at another TREND setting named Web Browser Privacy and upon turning that off all worked great. Just to make sure I turned it on then off 3 more times and each time it was on I had the snag. Everytime I turned it off all was OK. Thanks Again

Hữu ích?

Đặt một câu hỏi

Bạn phải đăng nhập vào tài khoản của bạn để trả lời bài viết. Vui lòng bắt đầu một câu hỏi mới, nếu bạn chưa có tài khoản.