Tìm kiếm hỗ trợ

Tránh các lừa đảo về hỗ trợ. Chúng tôi sẽ không bao giờ yêu cầu bạn gọi hoặc nhắn tin đến số điện thoại hoặc chia sẻ thông tin cá nhân. Vui lòng báo cáo hoạt động đáng ngờ bằng cách sử dụng tùy chọn "Báo cáo lạm dụng".

Learn More

Browser does not load "https://overdrive.in". Gives error.

  • 3 trả lời
  • 1 gặp vấn đề này
  • 20 lượt xem
  • Trả lời mới nhất được viết bởi rocker.manoranjan

more options

This used to load without issues until a couple of months ago. Now it does not. It has been a while since i visited the website but Other browsers are perfectly able to open it now. - Cleared history and cache and cookies. - Check for the ipv6, DNS prefetch and No proxy fixes in firefox. - No malware found via BItdefender, Panda Cloud and Malwarebytes.

It specifically fails to load with the following error code: An error occurred while processing your request. Reference #97.15e51cb8.1587195116.5338f60

Any pointers ?

Giải pháp được chọn

Found the issue. You are partially correct. It is not a secured site anymore, however, it should still be able to open in browsers with a warning that site is not secure. Blocking the website seemed to be an exaggeration.

It was due to my plugin - httpseverywhere. It was forcing https and encryption on the website and hence was failing to load. I have added it to my whitelist. Problem resolved. Thank you for trying !

Đọc câu trả lời này trong ngữ cảnh 👍 0

Tất cả các câu trả lời (3)

more options

Hi, I tried opening this link on 3 different browsers but all seem to find this as an 'unsafe' site. So this is likely not a bug related to Firefox 75.0.

more options

Nimesh Kavinda said

Hi, I tried opening this link on 3 different browsers but all seem to find this as an 'unsafe' site. So this is likely not a bug related to Firefox 75.0.

Apparently its not a secured site. Try using 'http' instead. http://overdrive.in/

Được chỉnh sửa bởi Nimesh Kavinda vào

more options

Giải pháp được chọn

Found the issue. You are partially correct. It is not a secured site anymore, however, it should still be able to open in browsers with a warning that site is not secure. Blocking the website seemed to be an exaggeration.

It was due to my plugin - httpseverywhere. It was forcing https and encryption on the website and hence was failing to load. I have added it to my whitelist. Problem resolved. Thank you for trying !