X
Nhấn vào đây để đến phiên bản di động của trang web.

Diễn đàn trợ giúp

WebVR not correctly integrated with SteamVR

Được đăng

VR kit used: Valve Index

Hello,

WebVR implementation in Firefox has improved significantly but still some bugs are prohibitive from using it reliably. More specifically, integration with SteamVR appears to be problematic. Here's a test scenario.

How to replicate the problem:

0) Ensure SteamVR is installed and operational, using a compatible VR kit.

1) Visit https://sketchfab.com/AliceVision/models

2) Open one of the models and select the VR icon (bottom right).

3) Once the 3D model is presented in the VR headset, close the 3D model from within the web page and return to the list of 3D models (main page).

4) 1st issue: Notice that in the headset, SteamVR shows that it's waiting for the application (Firefox in this case) to respond. This should not normally happen, i.e. when Firefox has no content to present, it should present a default 3D scene, for example: a dome with a firefox logo in the middle. Also, if you click on the System Button on the VR controller, the SteamVR Dashboard pops up BUT it does not offer the option to disengage/disconnect Firefox from SteamVR. That keeps SteamVR locked into Firefox. If you wait long enough, you get the ERRORS shown in the attached images.

5) Open another 3D model and click on the VR button. The new model should appear in the VR headset.

6) 2st issue: The VR controller is not longer tracked by Firefox.

I hope you find the above useful and easy to replicate. If you need additional information, please do let me know.

Kind regards

VR kit used: Valve Index Hello, WebVR implementation in Firefox has improved significantly but still some bugs are prohibitive from using it reliably. More specifically, integration with SteamVR appears to be problematic. Here's a test scenario. How to replicate the problem: 0) Ensure SteamVR is installed and operational, using a compatible VR kit. 1) Visit https://sketchfab.com/AliceVision/models 2) Open one of the models and select the VR icon (bottom right). 3) Once the 3D model is presented in the VR headset, close the 3D model from within the web page and return to the list of 3D models (main page). 4) 1st issue: Notice that in the headset, SteamVR shows that it's waiting for the application (Firefox in this case) to respond. This should not normally happen, i.e. when Firefox has no content to present, it should present a default 3D scene, for example: a dome with a firefox logo in the middle. Also, if you click on the System Button on the VR controller, the SteamVR Dashboard pops up BUT it does not offer the option to disengage/disconnect Firefox from SteamVR. That keeps SteamVR locked into Firefox. If you wait long enough, you get the ERRORS shown in the attached images. 5) Open another 3D model and click on the VR button. The new model should appear in the VR headset. 6) 2st issue: The VR controller is not longer tracked by Firefox. I hope you find the above useful and easy to replicate. If you need additional information, please do let me know. Kind regards
Đính kèm ảnh chụp màn hình

Giải pháp được chọn

Hi,

I think you can create a ticket on our bugzilla so that teams can be informed about it https://bugzilla.mozilla.org Thank's

Đọc câu trả lời này trong ngữ cảnh 1
Trích dẫn

Chi tiết hệ thống bổ sung

Phần bổ trợ đã cài đặt

Adblock Plus, Google Translate

Ứng dụng

  • Chuỗi đại diện người dùng: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:68.0) Gecko/20100101 Firefox/68.0

Thông tin chi tiết

hellosct1
  • Top 25 Contributor
14 giải pháp 145 câu trả lời
Được đăng

Giải pháp được chọn

Hi,

I think you can create a ticket on our bugzilla so that teams can be informed about it https://bugzilla.mozilla.org Thank's

Hi, I think you can create a ticket on our bugzilla so that teams can be informed about it https://bugzilla.mozilla.org Thank's
Bài viết này có hữu ích với bạn không? 1
Trích dẫn

Người tạo câu hỏi

Looks like an incarnation of the problem has already been reported in Bugzilla. I've added more information.

https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1502215

Looks like an incarnation of the problem has already been reported in Bugzilla. I've added more information. https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1502215

Được chỉnh sửa bởi Nikos vào

Bài viết này có hữu ích với bạn không?
Trích dẫn
Đặt một câu hỏi

Bạn phải đăng nhập vào tài khoản của bạn để trả lời bài viết. Vui lòng bắt đầu một câu hỏi mới, nếu bạn chưa có tài khoản.