X
Nhấn vào đây để đến phiên bản di động của trang web.

Diễn đàn trợ giúp

Youtube Wont load thubnails of results in Firefox 68 (MAC OSX High Sierra 10.13.6)

Được đăng

For many versions of Firefox my Youtube video result thumbs won't load any images. However I can play videos when selected/linked to. I've tried everything.

1) Hardware Acceleration disabling 2) Cookie Clearing 3) Re installing 4) New Profile 5) "about:config" spoofing 6) Plugin disabling

Nothing Seems to work... Any assistance would be appreciated!

For many versions of Firefox my Youtube video result thumbs won't load any images. However I can play videos when selected/linked to. I've tried everything. 1) Hardware Acceleration disabling 2) Cookie Clearing 3) Re installing 4) New Profile 5) "about:config" spoofing 6) Plugin disabling Nothing Seems to work... Any assistance would be appreciated!
Đính kèm ảnh chụp màn hình

Giải pháp được chọn

I see a lot of images with size 0 in the last screenshot (Network Monitor). These images appear to come via an open HTTP connection. You can try to open such an image link in a new tab to see if there are error messages.

Đọc câu trả lời này trong ngữ cảnh 0
Trích dẫn

Chi tiết hệ thống bổ sung

Phần bổ trợ đã cài đặt

UBlock Origin Adobe Acrobat Auto Mute

Ứng dụng

  • Chuỗi đại diện người dùng: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.13; rv:68.0) Gecko/20100101 Firefox/68.0

Thông tin chi tiết

Jeremy Sanders
  • Top 25 Contributor
6 giải pháp 85 câu trả lời
Được đăng

Does this happen in Safe Mode?

I think this may have something to do with the add-ons you are using if you have any.

Does this happen in Safe Mode? I think this may have something to do with the add-ons you are using if you have any.
Bài viết này có hữu ích với bạn không?
Trích dẫn

Người tạo câu hỏi

Jeremy Sanders said

Does this happen in Safe Mode? I think this may have something to do with the add-ons you are using if you have any.

Unfortunately yes.

I only have these add-ons active: UBlock Origin, Adobe Acrobat, Auto Mute. I've tried it with all of them deactivated.

''Jeremy Sanders [[#answer-1236502|said]]'' <blockquote> Does this happen in Safe Mode? I think this may have something to do with the add-ons you are using if you have any. </blockquote> Unfortunately yes. I only have these add-ons active: UBlock Origin, Adobe Acrobat, Auto Mute. I've tried it with all of them deactivated.
Bài viết này có hữu ích với bạn không?
Trích dẫn
Jeremy Sanders
  • Top 25 Contributor
6 giải pháp 85 câu trả lời
Được đăng

Have you tried seeing if this also occurs in Safari?

I've noticed a few YouTube related issues that may be something on their end and not FireFox's.

Have you tried seeing if this also occurs in Safari? I've noticed a few YouTube related issues that may be something on their end and not FireFox's.
Bài viết này có hữu ích với bạn không?
Trích dẫn

Người tạo câu hỏi

Yea. Works fine on all other browsers. I usually turn to chrome for youtube related needs because of this.

Yea. Works fine on all other browsers. I usually turn to chrome for youtube related needs because of this.
Bài viết này có hữu ích với bạn không?
Trích dẫn
Euro Slam 0 giải pháp 1 câu trả lời
Được đăng

same problem here i tried many times.

same problem here i tried many times[http://example.com .]
Bài viết này có hữu ích với bạn không?
Trích dẫn
McCoy
  • Top 10 Contributor
466 giải pháp 4252 câu trả lời
Được đăng

Some different solutions (and opinions ... ) in this thread - like refreshing the page a few times, clearing the cache and more :

https://www.reddit.com/r/firefox/comments/7g0xor/firefox_has_stopped_showing_youtube_thumbnails/

Some different solutions (and opinions ... ) in this thread - like refreshing the page a few times, clearing the cache and more : https://www.reddit.com/r/firefox/comments/7g0xor/firefox_has_stopped_showing_youtube_thumbnails/
Bài viết này có hữu ích với bạn không?
Trích dẫn

Người tạo câu hỏi

McCoy said

Some different solutions (and opinions ... ) in this thread - like refreshing the page a few times, clearing the cache and more : https://www.reddit.com/r/firefox/comments/7g0xor/firefox_has_stopped_showing_youtube_thumbnails/

I've used the methods in that thread also (meaning I've visited that particular reddit link) to no avail. :(

''McCoy [[#answer-1236561|said]]'' <blockquote> Some different solutions (and opinions ... ) in this thread - like refreshing the page a few times, clearing the cache and more : https://www.reddit.com/r/firefox/comments/7g0xor/firefox_has_stopped_showing_youtube_thumbnails/ </blockquote> I've used the methods in that thread also (meaning I've visited that particular reddit link) to no avail. :(
Bài viết này có hữu ích với bạn không?
Trích dẫn
McCoy
  • Top 10 Contributor
466 giải pháp 4252 câu trả lời
Được đăng

romer242 said

I've used the methods in that thread also (meaning I've visited that particular reddit link) to no avail. :(

In which case you've done just about everything in the book ....

Your screenshot shows that you're not signed in - what if you do sign in ?

''romer242 [[#answer-1236563|said]]'' <blockquote> I've used the methods in that thread also (meaning I've visited that particular reddit link) to no avail. :( </blockquote> In which case you've done just about everything in the book .... Your screenshot shows that you're not signed in - what if you do sign in ?
Bài viết này có hữu ích với bạn không?
Trích dẫn

Người tạo câu hỏi

McCoy said

romer242 said
I've used the methods in that thread also (meaning I've visited that particular reddit link) to no avail. :(

In which case you've done just about everything in the book ....

Your screenshot shows that you're not signed in - what if you do sign in ?

I listed a few methods that I've tried in the description. That's what I meant :P I've seen people with no thumbnails at all and others with black boxes... but none with my particular issue.

Signed in does the same by the way. I've tried multiple methods signed in and out, and in safe mode.

''McCoy [[#answer-1236567|said]]'' <blockquote> ''romer242 [[#answer-1236563|said]]'' <blockquote> I've used the methods in that thread also (meaning I've visited that particular reddit link) to no avail. :( </blockquote> In which case you've done just about everything in the book .... Your screenshot shows that you're not signed in - what if you do sign in ? </blockquote> I listed a few methods that I've tried in the description. That's what I meant :P I've seen people with no thumbnails at all and others with black boxes... but none with my particular issue. Signed in does the same by the way. I've tried multiple methods signed in and out, and in safe mode.
Bài viết này có hữu ích với bạn không?
Trích dẫn
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17273 giải pháp 156142 câu trả lời
Được đăng

You can check the Web Console (Tools -> Web Developer) for messages about blocked content and about the presence of mixed or unsafe content.

You can check the Network Monitor to see if content is blocked or otherwise fails to load.

If necessary use "Ctrl+F5" or "Ctrl+Shift+R" (Mac: Command+Shift+R) to reload the page and bypass the cache to generate a fresh log.

You can check the Web Console (Tools -> Web Developer) for messages about blocked content and about the presence of mixed or unsafe content. *https://developer.mozilla.org/en-US/Tools/Web_Console You can check the Network Monitor to see if content is blocked or otherwise fails to load. *https://developer.mozilla.org/en-US/Tools/Network_Monitor If necessary use "Ctrl+F5" or "Ctrl+Shift+R" (Mac: Command+Shift+R) to reload the page and bypass the cache to generate a fresh log.
Bài viết này có hữu ích với bạn không?
Trích dẫn

Người tạo câu hỏi

First image is after a general refresh with the web console active.

First image is after a general refresh with the web console active.
Bài viết này có hữu ích với bạn không?
Trích dẫn

Người tạo câu hỏi

Second image is after a cache bypass.

Second image is after a cache bypass.
Bài viết này có hữu ích với bạn không?
Trích dẫn

Người tạo câu hỏi

This one is with the network monitor active.

This one is with the network monitor active.
Bài viết này có hữu ích với bạn không?
Trích dẫn
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17273 giải pháp 156142 câu trả lời
Được đăng

Giải pháp được chọn

I see a lot of images with size 0 in the last screenshot (Network Monitor). These images appear to come via an open HTTP connection. You can try to open such an image link in a new tab to see if there are error messages.

I see a lot of images with size 0 in the last screenshot (Network Monitor). These images appear to come via an open HTTP connection. You can try to open such an image link in a new tab to see if there are error messages.
Bài viết này có hữu ích với bạn không?
Trích dẫn

Người tạo câu hỏi

BOOM! SOLVED!!!!!!!!!!!!! It was my "little snitch" firewall! Derp... THANK YOU ALL SOOOOOO MUCH! You guys are awesome! BIG thanks to @cor-el

BOOM! SOLVED!!!!!!!!!!!!! It was my "little snitch" firewall! Derp... THANK YOU ALL SOOOOOO MUCH! You guys are awesome! BIG thanks to @cor-el
Bài viết này có hữu ích với bạn không?
Trích dẫn
Đặt một câu hỏi

Bạn phải đăng nhập vào tài khoản của bạn để trả lời bài viết. Vui lòng bắt đầu một câu hỏi mới, nếu bạn chưa có tài khoản.