Tìm kiếm hỗ trợ

Tránh các lừa đảo về hỗ trợ. Chúng tôi sẽ không bao giờ yêu cầu bạn gọi hoặc nhắn tin đến số điện thoại hoặc chia sẻ thông tin cá nhân. Vui lòng báo cáo hoạt động đáng ngờ bằng cách sử dụng tùy chọn "Báo cáo lạm dụng".

Learn More

firefox processes start, but no window appears

  • 3 trả lời
  • 1 gặp vấn đề này
  • 5 lượt xem
  • Trả lời mới nhất được viết bởi FredMcD

more options

Hello,

I'm using Firefox (60.5.0esr) on Debian Stretch (Linux 4.9.0-8-amd64 x86_64, Mate 1.16.2) in Virtualbox (5.2.2 r119230). Whenever I try to start Firefox, two processes spawn, but no browserwindow appears. The first process is using 60-75% processingtime, the second is sleeping using 0%. Only when I kill the first process, the browserwindow appears and I can access websites. No further problems occur. If I close the browser and start Firefox again the same problem occurs. This has been going on for some time and firefox-versions now.

I have tried safemode, to delete my profile, remove and reinstall Firefox, all to no avail.

What am I missing?

Được chỉnh sửa bởi webregs vào

Tất cả các câu trả lời (3)

more options

https://support.mozilla.org/en-US/kb/changes-toolbars-and-window-sizes-are-not-saved You may have corrupt xulstore.json file.

Close Firefox. Open your file browser to this hidden location:

  • Mac: *~/Library/Application Support/Firefox/Profiles
  • Linux: *~/.mozilla/firefox/Profiles
  • Windows: %AppData%\Mozilla\Firefox\Profiles
  • *C:\Users\<user>\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles
  • Windows XP: C:\Documents and Settings\<user>\Application Data
    \Mozilla\Firefox\Profiles\

Search for the above files. Then rename or delete them. Restart Firefox.

more options

I had already tried to remove the whole profile, thus including the xulstore.json file. However I tried to rename the file just to make sure, but it did not help. Note that the new xulstore.json file is only created after I had destroyed the first process.

Được chỉnh sửa bởi webregs vào

more options

Start Firefox in Safe Mode {web link}

A small dialog should appear. Click Start In Safe Mode (not Refresh). Is the problem still there?