X
Nhấn vào đây để đến phiên bản di động của trang web.

Diễn đàn trợ giúp

in three browsers i have the same problem but not on a other pc.

Được đăng

i have a problem that suddenly appeared. i think it is a security issue from a browser add on from f-secure but i didn't change anything. avatars generated by website , not the one's you upload as personalized avatar, are not showing and are [x]-ed tested Edge, chrome, firefox and all display the same error. i did refreshed firefox reinstalled add-on emptied cach, history things like that. can't think of anything else . any tips?

can't add images as example here also.

i have a problem that suddenly appeared. i think it is a security issue from a browser add on from f-secure but i didn't change anything. avatars generated by website , not the one's you upload as personalized avatar, are not showing and are [x]-ed tested Edge, chrome, firefox and all display the same error. i did refreshed firefox reinstalled add-on emptied cach, history things like that. can't think of anything else . any tips? can't add images as example here also.

Chi tiết hệ thống bổ sung

Phần bổ trợ đã cài đặt

  • Shockwave Flash 32.0 r0

Ứng dụng

  • Chuỗi đại diện người dùng: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:65.0) Gecko/20100101 Firefox/65.0

Thông tin chi tiết

FredMcD
  • Top 10 Contributor
4274 giải pháp 59937 câu trả lời
Được đăng

Start Firefox in Safe Mode {web link}

A small dialog should appear. Click Start In Safe Mode (not Refresh). Is the problem still there?

[https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode Start Firefox in Safe Mode] {web link} A small dialog should appear. Click '''Start In Safe Mode''' (not Refresh). Is the problem still there?

Người tạo câu hỏi

Hy FredMcD, tried that now and yes problem still there. :-( when i look in right mouse look at image i get: 404 Not Found and this : ... website......../letter_avatar_proxy/v2/letter/j/9fc29f/25.png do the same with visible avatar i get a image showed.

......./user_avatar/website/user/45/3852_2.png

only difference is "proxy"

Hy FredMcD, tried that now and yes problem still there. :-( when i look in right mouse look at image i get: 404 Not Found and this : ... website......../letter_avatar_proxy/v2/letter/j/9fc29f/25.png do the same with visible avatar i get a image showed. ......./user_avatar/website/user/45/3852_2.png only difference is "proxy"

Được chỉnh sửa bởi Spike69 vào

FredMcD
  • Top 10 Contributor
4274 giải pháp 59937 câu trả lời
Được đăng

Start your Computer in safe mode with network support. Then start Firefox. Try Secure websites. Is the problem still there?

http://encyclopedia2.thefreedictionary.com/Linux+Safe+Mode Starting Any Computer In Safe Mode; Free Online Encyclopedia

Start your '''Computer''' in safe mode with network support. Then start Firefox. Try '''Secure''' websites. Is the problem still there? http://encyclopedia2.thefreedictionary.com/Linux+Safe+Mode Starting Any Computer In Safe Mode; Free Online Encyclopedia

Người tạo câu hỏi

i think it's partly a site issue, some one else got the same problem with Firefox (Mac?) and Safari.

It's that minor ( proxi sent avatars) on user accounts on that site alone so i think i just leave it for now.

Thanks for your support.

i think it's partly a site issue, some one else got the same problem with Firefox (Mac?) and Safari. It's that minor ( proxi sent avatars) on user accounts on that site alone so i think i just leave it for now. Thanks for your support.
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4274 giải pháp 59937 câu trả lời
Được đăng

If you learn anything else, please let us know.

If you learn anything else, please let us know.
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17589 giải pháp 159130 câu trả lời
Được đăng

Can you post a link to a publicly accessible page (i.e. no authentication or signing on required)?

You can check the Web Console to see if there are messages about blocked content.

Can you post a link to a publicly accessible page (i.e. no authentication or signing on required)? You can check the Web Console to see if there are messages about blocked content. *"3-bar" menu button or Tools -> Web Developer *https://developer.mozilla.org/en-US/Tools/Web_Console *https://developer.mozilla.org/en-US/Tools/Network_Monitor

Người tạo câu hỏi

Hy Cor-el,

open webconsole and also there i see 404. See image.

On my other pc i have also no png any more of some and some have still there letter avatar, so it looks like a site error. (tablet nno fysical keyboard can't ctrl shift k)

strange that some still have there " default avatar" and some don't

Hy Cor-el, open webconsole and also there i see 404. See image. On my other pc i have also no png any more of some and some have still there letter avatar, so it looks like a site error. (tablet nno fysical keyboard can't ctrl shift k) strange that some still have there " default avatar" and some don't
WestEnd 60 giải pháp 5387 câu trả lời
Được đăng

Don't know but a link does help other see what is happening.

Don't know but a link does help other see what is happening.

Người tạo câu hỏi

https://feedback.dxo.com/latest

see a lot of avatars are "gone"

https://feedback.dxo.com/latest see a lot of avatars are "gone"
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4274 giải pháp 59937 câu trả lời
Được đăng

Câu trả lời hữu ích

I just checked. On my Firefox v65, some avatars are missing. There is no problem using v54

I just checked. On my Firefox v65, some avatars are missing. There is no problem using v54

Người tạo câu hỏi

FredMcD said

I just checked. On my Firefox v65, some avatars are missing. There is no problem using v54

OK, so it's a version issue? That's explains the differents of my pc's for a wile, the upgrade was done after closing down firefox.

What can i do? (except waiting for repair of V65?) Why is also Edge and chrome a problem in avatars? Google Chrome is up-to-date Versie 72.0.3626.109 (Officiële build) (64-bits)

edge:  42.17134.1.0 , and Microsoft EdgeHTML 17.17134.

Some new kind of security issue?

''FredMcD [[#answer-1198410|said]]'' <blockquote> I just checked. On my Firefox v65, some avatars are missing. There is no problem using v54 </blockquote> OK, so it's a version issue? That's explains the differents of my pc's for a wile, the upgrade was done after closing down firefox. What can i do? (except waiting for repair of V65?) Why is also Edge and chrome a problem in avatars? Google Chrome is up-to-date Versie 72.0.3626.109 (Officiële build) (64-bits) edge:  42.17134.1.0 , and Microsoft EdgeHTML 17.17134. Some new kind of security issue?

Được chỉnh sửa bởi Spike69 vào

Người tạo câu hỏi

FredMcD said

I just checked. On my Firefox v65, some avatars are missing. There is no problem using v54

as i see your 2e image is made on uploaded avatars not based on first letter, and those are visible.

''FredMcD [[#answer-1198410|said]]'' <blockquote> I just checked. On my Firefox v65, some avatars are missing. There is no problem using v54 </blockquote> as i see your 2e image is made on uploaded avatars not based on first letter, and those are visible.
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4274 giải pháp 59937 câu trả lời
Được đăng

Make sure you are not blocking content.

Start Firefox in Safe Mode {web link}

A small dialog should appear. Click Start In Safe Mode (not Refresh). Is the problem still there?


One issue that seems more common lately is Firefox's Tracking Protection feature. When it is blocking content in a page, a shield icon will appear at the left end of the address bar next to the padlock icon. This article has more info on managing this feature: Tracking Protection {web link}

Make sure you are not blocking content. [https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode Start Firefox in Safe Mode] {web link} A small dialog should appear. Click '''Start In Safe Mode''' (not Refresh). Is the problem still there? --------------- One issue that seems more common lately is Firefox's Tracking Protection feature. When it is blocking content in a page, a shield icon will appear at the left end of the address bar next to the padlock icon. This article has more info on managing this feature: [https://support.mozilla.org/en-US/kb/tracking-protection Tracking Protection] {web link}

Người tạo câu hỏi

I allready checked in safe mode, no change.

As i stated: The check in previous version was a list of avatars which users uploaded not the "automated" first letter version.

and in chrome and Edge i tested i have the same problem. Only the uploaded avatars are visible. So my conclusion is that the proxyserver (those letter-avatars are comming from a proxy adres) of that site isn't working properly.

I allready checked in safe mode, no change. As i stated: The check in previous version was a list of avatars which users uploaded not the "automated" first letter version. and in chrome and Edge i tested i have the same problem. Only the uploaded avatars are visible. So my conclusion is that the proxyserver (those letter-avatars are comming from a proxy adres) of that site isn't working properly.