Tìm kiếm hỗ trợ

Tránh các lừa đảo về hỗ trợ. Chúng tôi sẽ không bao giờ yêu cầu bạn gọi hoặc nhắn tin đến số điện thoại hoặc chia sẻ thông tin cá nhân. Vui lòng báo cáo hoạt động đáng ngờ bằng cách sử dụng tùy chọn "Báo cáo lạm dụng".

Learn More

Firefox crashes even in safe mode and even after clean reinstall

  • 7 trả lời
  • 1 gặp vấn đề này
  • 796 lượt xem
  • Trả lời mới nhất được viết bởi mfelumlee

more options

Firefox WILL NOT OPEN at all--even in Safe Mode--and even after a clean reinstall. Goes directly to Mozilla Crash Reporter. Chrome and Safari working fine. Mac desktop, running 10.12.6

Giải pháp được chọn

This could be a problem with the fbplugin (Facebook photo uploader) in the "Internet Plug-Ins" folder.

Đọc câu trả lời này trong ngữ cảnh 👍 1

Tất cả các câu trả lời (7)

more options

What's your computer system and Firefox version?


If you can't get Firefox to open, you will have to do this the hard way.

https://support.mozilla.org/en-US/kb/mozillacrashreporter Open the file browser / explorer on your computer. Note: You may have to enable Show Hidden Folders / Files. Enter this in the address bar;

Windows: %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Crash Reports\submitted Win 7/Vista: C:\Users\<username>\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Crash Reports\submitted Win XP/2000: C:\Documents and Settings\<username>\Application Data\Mozilla\Firefox\Crash Reports\submitted

Mac OS: /Users/<username>/Library/Application Support/Firefox/Crash Reports/submitted Linux: /home/<username>/.mozilla/firefox/Crash Reports/submitted

The crash report is several pages of data. We need the report numbers to see the whole report.

Copy the most recent 5-7 File Names in the folder. Post the information in the reply box.

more options

Computer os mentioned in original post. I just downloaded the most recent Mac version. Will check specs on that later.

more options

I'll likely just scrap Firefox and move to Chrome. Not much reason to hassle with it.

more options

Were you able to get the crash report ID's requested above?

more options

No--that path doesn't lead me anywhere. I don't have a "Firefox" folder in my Application Support folder. I do have a "Crash Reporter" folder but there's nothing recent there. All I have otherwise is this, from the Mozilla Crash Reporter:

AdapterDeviceID: 0x6740 AdapterVendorID: 0x1002 BuildID: 20181114214635 ContentSandboxCapable: 1 ContentSandboxLevel: 3 CrashTime: 1543433421 DOMIPCEnabled: 1 EventLoopNestingLevel: 1 FramePoisonBase: 9223372036600930304 FramePoisonSize: 4096 InstallTime: 1542465375 Notes: FP(D00-L1000-W00000000-T000) WR? WR- OMTP? OMTP+3 ProductID: {ec8030f7-c20a-464f-9b0e-13a3a9e97384} ProductName: Firefox ReleaseChannel: release SafeMode: 0 SecondsSinceLastCrash: 415 StartupCrash: 0 StartupTime: 1543433415 TelemetryEnvironment: {"build":{"applicationId":"{ec8030f7-c20a-464f-9b0e-13a3a9e97384}","applicationName":"Firefox","architecture":"x86-64","buildId":"20181114214635","version":"63.0.3","vendor":"Mozilla","displayVersion":"63.0.3","platformVersion":"63.0.3","xpcomAbi":"x86_64-gcc3","updaterAvailable":true},"partner":{"distributionId":null,"distributionVersion":null,"partnerId":null,"distributor":null,"distributorChannel":null,"partnerNames":[]},"system":{"memoryMB":4096,"virtualMaxMB":null,"cpu":{"count":4,"cores":4,"vendor":"GenuineIntel","family":6,"model":42,"stepping":7,"l2cacheKB":256,"l3cacheKB":6144,"speedMHz":2700,"extensions":["hasMMX","hasSSE","hasSSE2","hasSSE3","hasSSSE3","hasSSE4_1","hasSSE4_2","hasAVX","hasAES"]},"os":{"name":"Darwin","version":"16.7.0","locale":"en-US"},"hdd":{"profile":{"model":null,"revision":null},"binary":{"model":null,"revision":null},"system":{"model":null,"revision":null}},"gfx":{"D2DEnabled":null,"DWriteEnabled":null,"ContentBackend":"Skia","adapters":[{"description":null,"vendorID":"0x1002","deviceID":"0x6740","subsysID":null,"RAM":null,"driver":null,"driverVersion":null,"driverDate":null,"GPUActive":true}],"monitors":[{"screenWidth":1920,"screenHeight":1080,"scale":1}],"features":{"compositor":"none","gpuProcess":{"status":"unused"},"wrQualified":{"status":"blocked"},"webrender":{"status":"opt-in"}}},"appleModelId":"iMac12,1"},"settings":{"blocklistEnabled":true,"e10sEnabled":true,"e10sMultiProcesses":4,"telemetryEnabled":false,"locale":"en-US","update":{"channel":"release","enabled":true,"autoDownload":true},"userPrefs":{"browser.search.widget.inNavBar":false},"sandbox":{"effectiveContentProcessLevel":3},"addonCompatibilityCheckEnabled":true,"isDefaultBrowser":null},"profile":{}} ThreadIdNameMapping: 5:"Gecko_IOThread",6:"Timer",7:"Socket Thread",8:"JS Watchdog",11:"JS Helper",9:"JS Helper",10:"JS Helper",12:"JS Helper",15:"Cache2 I/O",16:"Cookie",18:"GMPThread",19:"Compositor",20:"VRListener",22:"ImgDecoder #1",23:"ImageIO",24:"IPDL Background",27:"DOM Worker",30:"StyleThread#1",29:"StyleThread#0",31:"StyleThread#2",33:"StreamTrans #13",33:"ImageBridgeChild", Throttleable: 1 UptimeTS: 7.06878027 Vendor: Mozilla Version: 63.0.3 useragent_locale: en-US

more options

Giải pháp được chọn

This could be a problem with the fbplugin (Facebook photo uploader) in the "Internet Plug-Ins" folder.

Được chỉnh sửa bởi cor-el vào

more options

Boom! Removed it and all's well. Weird. And thanks!