Tìm kiếm hỗ trợ

Tránh các lừa đảo về hỗ trợ. Chúng tôi sẽ không bao giờ yêu cầu bạn gọi hoặc nhắn tin đến số điện thoại hoặc chia sẻ thông tin cá nhân. Vui lòng báo cáo hoạt động đáng ngờ bằng cách sử dụng tùy chọn "Báo cáo lạm dụng".

Learn More

Mi lehet az oka, hogy elveszett az összes mentett jelszó, de csak a jelszavak? :(

  • 1 trả lời
  • 1 gặp vấn đề này
  • 6 lượt xem
  • Trả lời mới nhất được viết bởi Balázs Meskó

more options

Szombat reggel még megvolt az összes mentett jelszó. A gépet kikapcsoltam, és csak ma este kapcsoltam be újra, de a jelszavaknak se híre, se hamva. A könyvjelzők, kedvencek, minden egyéb beállítás megmaradt, csak a jelszavak tűntek el. Abban egészen biztos vagyok, hogy nem töröltem őket, és más sem kapcsolta be a gépet a köztes időben. Tudja valaki az okát? És van valami mód, hogy vissza lehessen állítani az elveszett jelszavakat (backup), vagy állíthatok be mindent újra? :( Köszi előre is a válaszokat!

Szombat reggel még megvolt az összes mentett jelszó. A gépet kikapcsoltam, és csak ma este kapcsoltam be újra, de a jelszavaknak se híre, se hamva. A könyvjelzők, kedvencek, minden egyéb beállítás megmaradt, csak a jelszavak tűntek el. Abban egészen biztos vagyok, hogy nem töröltem őket, és más sem kapcsolta be a gépet a köztes időben. Tudja valaki az okát? És van valami mód, hogy vissza lehessen állítani az elveszett jelszavakat (backup), vagy állíthatok be mindent újra? :( Köszi előre is a válaszokat!

Tất cả các câu trả lời (1)

more options

Tapasztalatom szerint a legutóbbi frissítéssel (56.0) volt némi kavarás a jelszavakkal. Ha be van állítva a Sync legalább két eszközzel, akkor helyreállítaná a jelszavakat, de ha ez nincs így, akkor nagy valószínűséggel elvesztek. Érdemes lehet valamilyen jelszókezelőt használni, ha fontosak a jelszavak, és nem csak a böngészőre hagyatkozni.