X
Nhấn vào đây để đến phiên bản di động của trang web.

Diễn đàn trợ giúp

Random buffering that never ends [Flash/HTML5]

Được đăng

So, interesting opportunity to learn something new! ;) What is wrong: buffering. At first I thought I have problems with Flash alone, but this isn't true. Any video [be it on Youtube or Twitch, Flash player or HTML5 player, doesn't matter] randomly will stop. I will see the buffer "icon" and... nothing happens. Ever. I can leave it for as long as I want, it will not budge. On Twitch.tv it's a bit different, it will pause the stream for a solid minute and then "restart" itself.

Cleared cache, session files, updated Flash, used Ccleaner as well. Don't want to go through creating a new profile yet (a bit of a hassle), trying to figure out what might be causing the issue. As I said, it's very random, sometimes happens in short video on Youtube, sometimes I can watch long videos without much problem. And no, my internet is not the issue, double checked on that.

Any ideas?

So, interesting opportunity to learn something new! ;) What is wrong: buffering. At first I thought I have problems with Flash alone, but this isn't true. Any video [be it on Youtube or Twitch, Flash player or HTML5 player, doesn't matter] randomly will stop. I will see the buffer "icon" and... nothing happens. Ever. I can leave it for as long as I want, it will not budge. On Twitch.tv it's a bit different, it will pause the stream for a solid minute and then "restart" itself. Cleared cache, session files, updated Flash, used Ccleaner as well. Don't want to go through creating a new profile yet (a bit of a hassle), trying to figure out what might be causing the issue. As I said, it's very random, sometimes happens in short video on Youtube, sometimes I can watch long videos without much problem. And no, my internet is not the issue, double checked on that. Any ideas?

Giải pháp được chọn

Well, this one is hard to tell now. After few more "clearing" (session files, cache, flash cache) and few restarts the issue seems to be gone. Both Flash and HTML5 videos work without a hassle now.

Not sure what exactly helped here - maybe it needed a bunch of more restarts and time to figure itself out. If anyone experience similar issue I would recommend doing what I did with the clearing cache/session files and restarting PC at least once.

I will keep monitoring the situation and I will update the thread if I find anything in particular.

Anyway, thanks for help. ;)

Đọc câu trả lời này trong ngữ cảnh 0

Chi tiết hệ thống bổ sung

Phần bổ trợ đã cài đặt

  • ACE Stream Plug-in Version 2.2.5.1-next, Copyright (c) 2012-2014 Innovative Digital Technologies
  • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape 11.0.10
  • DivX Web Player version 3.2.3.1164
  • DivX VOD Helper Plug-in
  • GEPlugin
  • Google Update
  • Next Generation Java Plug-in 11.25.2 for Mozilla browsers
  • Shockwave Flash 16.0 r0
  • 5.1.30514.0

Ứng dụng

  • Firefox 35.0.1
  • Chuỗi đại diện người dùng: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:35.0) Gecko/20100101 Firefox/35.0
  • URL hỗ trợ: https://support.mozilla.org/1/firefox/35.0.1/WINNT/pl/

Tiện ích mở rộng

  • Adblock Plus 2.6.7 ({d10d0bf8-f5b5-c8b4-a8b2-2b9879e08c5d})
  • After the Deadline 1.51 (afterthedeadline@afterthedeadline.com)
  • AS Magic Player 1.1.41 (magicplayer@acestream.org)
  • Bananatag Addon For Gmail 2.1.1.2 (jid1-MhKZ5y7SnGjy0w@jetpack)
  • ColorZilla 2.8 ({6AC85730-7D0F-4de0-B3FA-21142DD85326})
  • Evernote Web Clipper 5.9.1 ({E0B8C461-F8FB-49b4-8373-FE32E9252800})
  • FEBE 8.3 ({4BBDD651-70CF-4821-84F8-2B918CF89CA3})
  • feedly 16.0.528 (feedly@devhd)
  • Firebug 2.0.7 (firebug@software.joehewitt.com)
  • FireShot 0.98.65 ({0b457cAA-602d-484a-8fe7-c1d894a011ba})
  • Greasemonkey 2.3 ({e4a8a97b-f2ed-450b-b12d-ee082ba24781})
  • gTranslate 0.9 ({aff87fa2-a58e-4edd-b852-0a20203c1e17})
  • IDM CC 7.3.89 (mozilla_cc@internetdownloadmanager.com)
  • Live HTTP headers 0.17 ({8f8fe09b-0bd3-4470-bc1b-8cad42b8203a})
  • MeasureIt 0.4.14 ({75CEEE46-9B64-46f8-94BF-54012DE155F0})
  • Personas Plus 1.7.3 (personas@christopher.beard)
  • Rikaichan 2.07 ({0AA9101C-D3C1-4129-A9B7-D778C6A17F82})
  • Rikaichan Japanese-English Dictionary File 2.01.130701 (rikaichan-jpen@polarcloud.com)
  • Troubleshooter 1.1a (troubleshooter@mozilla.org)

Javascript

  • incrementalGCEnabled: True

Đồ họa

  • adapterDescription: NVIDIA GeForce GTX 570
  • adapterDescription2:
  • adapterDeviceID: 0x1081
  • adapterDeviceID2:
  • adapterDrivers: nvd3dumx,nvwgf2umx,nvwgf2umx nvd3dum,nvwgf2um,nvwgf2um
  • adapterDrivers2:
  • adapterRAM: 1280
  • adapterRAM2:
  • adapterSubsysID: 25511462
  • adapterSubsysID2:
  • adapterVendorID: 0x10de
  • adapterVendorID2:
  • direct2DEnabled: True
  • directWriteEnabled: True
  • directWriteVersion: 6.2.9200.16492
  • driverDate: 1-9-2015
  • driverDate2:
  • driverVersion: 9.18.13.4725
  • driverVersion2:
  • info: {u'AzureCanvasBackend': u'direct2d', u'AzureFallbackCanvasBackend': u'cairo', u'AzureContentBackend': u'direct2d', u'AzureSkiaAccelerated': 0}
  • isGPU2Active: False
  • numAcceleratedWindows: 2
  • numTotalWindows: 2
  • webglRenderer: Google Inc. -- ANGLE (NVIDIA GeForce GTX 570 Direct3D9Ex vs_3_0 ps_3_0)
  • windowLayerManagerRemote: True
  • windowLayerManagerType: Direct3D 11

Thay đổi cài đặt

Linh tinh

  • Người dùng JS: Có
  • Có thể tiếp cận: Không
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4306 giải pháp 60423 câu trả lời
Được đăng

Start Firefox in Safe Mode {web link} While you are in safe mode;

Type about:preferences#advanced<Enter> in the address bar.

Under Advanced, Select General. Look for and turn off Use Hardware Acceleration.

Poke around safe web sites. Are there any problems?


If you have problems with current Shockwave Flash plugin versions then check this:

  • see if there are updates for your graphics drive drivers

https://support.mozilla.org/kb/upgrade-graphics-drivers-use-hardware-acceleration

  • disable protected mode in the Flash plugin (Flash 11.3+ on Windows Vista and later)

https://forums.adobe.com/message/4468493#TemporaryWorkaround

  • disable hardware acceleration in the Flash plugin

https://forums.adobe.com/thread/891337 See also:

'''[https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode Start Firefox in Safe Mode]''' {web link} While you are in safe mode; Type '''about:preferences#advanced'''<Enter> in the address bar. Under '''Advanced,''' Select '''General.''' Look for and turn off '''Use Hardware Acceleration'''. Poke around safe web sites. Are there any problems? ------------------ If you have problems with current Shockwave Flash plugin versions then check this: * see if there are updates for your graphics drive drivers '''https://support.mozilla.org/kb/upgrade-graphics-drivers-use-hardware-acceleration''' * disable protected mode in the Flash plugin (Flash 11.3+ on Windows Vista and later) '''https://forums.adobe.com/message/4468493#TemporaryWorkaround''' * disable hardware acceleration in the Flash plugin '''https://forums.adobe.com/thread/891337''' See also: * '''http://kb.mozillazine.org/Flash#Troubleshooting'''

Người tạo câu hỏi

No dice. Tried few things: - opened FF in safe mode, hardware acceleration off - FF in safe mode, hardware acceleration on - FF in normal mode, hardware acceleration off - FF in normal mode, hardware acceleration on

Still happens. Videos just stops loading at random and buffor never continues. Flash or HTML5, doesn't matter.

GPU drivers and everything else is up to date. Flash was updated.

Other browsers doesn't seem to be affected, that's why I think it's FF problem alone now. Any other ideas?

No dice. Tried few things: - opened FF in safe mode, hardware acceleration off - FF in safe mode, hardware acceleration on - FF in normal mode, hardware acceleration off - FF in normal mode, hardware acceleration on Still happens. Videos just stops loading at random and buffor never continues. Flash or HTML5, doesn't matter. GPU drivers and everything else is up to date. Flash was updated. Other browsers doesn't seem to be affected, that's why I think it's FF problem alone now. Any other ideas?
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4306 giải pháp 60423 câu trả lời
Được đăng

I've called the big guys to help you. Good luck.

I've called the big guys to help you. Good luck.

Người tạo câu hỏi

Well, thanks anyway. It's probably something small and stupid somewhere, will experiment a bit and maybe will find a way to fix it. Or at least know what the problem is. Even checked DPC latencies, out of ideas. ;)

Well, thanks anyway. It's probably something small and stupid somewhere, will experiment a bit and maybe will find a way to fix it. Or at least know what the problem is. Even checked DPC latencies, out of ideas. ;)
guigs 1072 giải pháp 11697 câu trả lời
Được đăng

Safe Mode disables hardware acceleration for future reference. However does this happen in a new profile: Profile Manager - Create, remove, or switch Firefox profiles or in Beta?

Safe Mode disables hardware acceleration for future reference. However does this happen in a new profile: [[Use the Profile Manager to create and remove Firefox profiles]] or in Beta?

Giải pháp được chọn

Well, this one is hard to tell now. After few more "clearing" (session files, cache, flash cache) and few restarts the issue seems to be gone. Both Flash and HTML5 videos work without a hassle now.

Not sure what exactly helped here - maybe it needed a bunch of more restarts and time to figure itself out. If anyone experience similar issue I would recommend doing what I did with the clearing cache/session files and restarting PC at least once.

I will keep monitoring the situation and I will update the thread if I find anything in particular.

Anyway, thanks for help. ;)

Well, this one is hard to tell now. After few more "clearing" (session files, cache, flash cache) and few restarts the issue seems to be gone. Both Flash and HTML5 videos work without a hassle now. Not sure what exactly helped here - maybe it needed a bunch of more restarts and time to figure itself out. If anyone experience similar issue I would recommend doing what I did with the clearing cache/session files and restarting PC at least once. I will keep monitoring the situation and I will update the thread if I find anything in particular. Anyway, thanks for help. ;)