Same Firefox Home Page on all my computers

Is it possible to set the same "home page" on all three of my Mac computers? I want the same links across all three, but they keep changing with "syncs" despite being pin… (مزید پڑھیں)

Is it possible to set the same "home page" on all three of my Mac computers? I want the same links across all three, but they keep changing with "syncs" despite being pinned. Ver. 107.0.1

Thank you, Polly

Asked by Polly Seven 28 منٹ پہلے

20 GB RAM usage, pagefile takes up all space on C: - 300 tabs in Tree Tabs

First, this post is basically Congratulations for Firefox upon working almost flowlessly under this extreme heavy load without crashing. Saving/loading sessions works wel… (مزید پڑھیں)

First, this post is basically Congratulations for Firefox upon working almost flowlessly under this extreme heavy load without crashing. Saving/loading sessions works well. (which is unexpected but makes me _very_ happy :-)) Firefox exits properly without any exceptions, no matter how long it runs, or how many times the PC is sent to STR mode meanwhile.

Second, everything is fine, except RAM usage. No matter how many RAM is installed, Firefox takes up all of it after a few days of normal operation. I have recently upgraded my PC from 16 to 24 GB of RAM only for this sole reason to see if anything changes, but it did not produce any noticable change, except that it takes 5-7 days for Firefox to fill up all the RAM instead of the 3-4 days before. Disk space on C: drive was nullified by Firefox as the paging file went up to 50 GB.

I want to hunt down this thing. I have approx. 300 tabs, 2 addons, and Hardware Acceleration is disabled since otherwise Fox hangs several times a day (have to be killed from outside). Pics are attached. https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/tree-tabs/ https://gitlab.com/kroppy/TreeTabs

I'd like to get suggestions where to start.

  1. Disabling or replacing the adblocker ?
  2. Inspecting memory usage on Process Manager (about:processes) and Task Manager (about:performance) pages ?
  3. Installing some external tools like Firemin ?

Please don't suggest neither safe mode nor disabling all addons, since that makes it impossible to reproduce this amount of load, which is the primary reason behind the symptom.

I PrtScr'ed Process Manager and Task Manager, see that RAM sizes per page are normal in Task Manager, but not in Process Manager (10 times more).

CPU usage is totally normal for this load, even when memory is in the heaven. See the TaskMan pic. (I suppose that's because of ad blocking)

Thanks for any ideas,

Peter B. (I'm PC enthusiast)

-- Windows 7 Ultimate SP1 64 bit Firefox 106.0.5 (latest autoupdated) no firewall nor any antivirus - since 20 years with no infection ... AMD FX-6350 Six-core ASUS M5A99FX PRO R2.0 24 GB DDR3 1600 MHz Sapphire Radeon HD 5750 1GB (AMD Catalyst 15.11.1, Nov 18, 2015)

Asked by Peter B. 3 ہفتے پہلے

Last reply by Peter B. 58 منٹ پہلے

Firefox crashing after last update.

Since the last Update, my Firefox keeps crashing and needing to restore. Sometimes it can't even find my previous tabs. Is this a known issue that you're trying to solve?… (مزید پڑھیں)

Since the last Update, my Firefox keeps crashing and needing to restore. Sometimes it can't even find my previous tabs. Is this a known issue that you're trying to solve? ( I did a full scan with Cleaner one Pro to exclude viruses etc. It came back clean.)

Asked by kenvant 16 گھنٹہ پہلے

Last reply by kenvant 1 گھنٹہ پہلے

Attach files to an email

Whenever I´m going to attach a file to an email, Firefox always takes me to the desktop. Is there a way to make it look in the downloads folder?, which is my default to d… (مزید پڑھیں)

Whenever I´m going to attach a file to an email, Firefox always takes me to the desktop. Is there a way to make it look in the downloads folder?, which is my default to download files. Thanks ...

Asked by josegime 15 گھنٹہ پہلے

Last reply by josegime 2 گھنٹہ پہلے

the 'submit' button in 'contact us' of 'donate' dont work

url: https://donate.mozilla.org/en-US/help/ 'Submit' button on this page is grey and dont seem to react when clicked. Wonder if this is a website issue or a local one. … (مزید پڑھیں)

url: https://donate.mozilla.org/en-US/help/

'Submit' button on this page is grey and dont seem to react when clicked. Wonder if this is a website issue or a local one.

Asked by zoo_k 1 دن پہلے

Last reply by zoo_k 4 گھنٹہ پہلے

REPOST : Audio won't play at volume level when unpaused.

I will repost this every so often until I get SOMETHING to help with this,or I get banned from asking questions (If that's even possible). THIS IS GOING TO DRIVE ME INSAN… (مزید پڑھیں)

I will repost this every so often until I get SOMETHING to help with this,or I get banned from asking questions (If that's even possible). THIS IS GOING TO DRIVE ME INSANE. I have to adjust my volume when unpausing something because it's too quiet, but then I have to adjust it AGAIN because after it unfades, it's too loud. I KNOW THIS IS PROBABLY A FEATURE, but I don't care. I only have this problem with Firefox, so if there's no solution I'll probably switch back to Google Chrome. I JUST WANT TO KNOW HOW TO DISABLE THIS, I DON'T KNOW HOW TO USE about:config, AND IT'S NOT IN SETTINGS.

Asked by Some Guy Named Phoenix 7 گھنٹہ پہلے

Last reply by Some Guy Named Phoenix 4 گھنٹہ پہلے

Garbled font in Firefox on macOS Monterey (12.6.1)

Hello :) I'm using Firefox 107.0 on macOS 12.6.1 and I'm having weird issues with the displayed font. It appears on the startup screen of Firefox and on websites (see scr… (مزید پڑھیں)

Hello :)

I'm using Firefox 107.0 on macOS 12.6.1 and I'm having weird issues with the displayed font. It appears on the startup screen of Firefox and on websites (see screenshots attached).

The garbled font is called ".SF NS".

I've tried turning the option "Allow pages to choose their own fonts, instead of your selections above" on and off without success.

I have also tried enabling and disabling hardware acceleration - also without luck.

The issue does **not** appear in safe mode. Unfortunately resetting the theme and disabling all extensions hasn't helped either :(

I have also downloaded and installed a font called "SFNS Display" but the issue persists.

Uninstalling Firefox (with AppCleaner) and reinstalling hasn't fixed the problem.

I don't know what else to try. Can someone help me please? :)

Asked by Gutenberg 1 ہفتہ پہلے

Last reply by Gutenberg 4 دن پہلے

Arabic font not looking good on facebook after reinstalling snap version of firefox on ubuntu 22.044

Hi The Arabic font broken on Facebook after reinstalling snap version of Firefox 107 on Ubuntu 22.04 given that the font on YouTube search look fine (but not on Facebook)… (مزید پڑھیں)

Hi

The Arabic font broken on Facebook after reinstalling snap version of Firefox 107 on Ubuntu 22.04 given that the font on YouTube search look fine (but not on Facebook). I tried to reinstall Firefox in multiple ways like using the deb version reinstalling the snap one removing the .cache folder and logging out of the session and even rebooting my PC.

Why is my firefox is broken?

what is the solution ? it would be really appreciated

Asked by capacity213 2 ہفتے پہلے

Last reply by capacity213 1 ہفتہ پہلے

Screen goes black when playing some videos -

Screen goes black when some videos play - audio continues, but screen is black. I am sire this is a Firefox problem - I have successfully watched videos using BING brows… (مزید پڑھیں)

Screen goes black when some videos play - audio continues, but screen is black. I am sire this is a Firefox problem - I have successfully watched videos using BING browser - same videos go black on Firefox. I have refreshed Firefox, cleared cache, restarted Firefox - cleaned cookies. Turned accelerator off then back on - because nothing changed. Does not do this with all videos, just some - some You Tube videos play, others do not. I have Windows 10 and McAfee Live Safe - all programs are current and up to dated.

Asked by edszeliga 8 گھنٹہ پہلے

PR_CONNECT_RESET_ERROR

I am unable to open my outlook mail - however I am able to open other websites - how do I fix this I was able to access my outlook email yesterday so this only happened i… (مزید پڑھیں)

I am unable to open my outlook mail - however I am able to open other websites - how do I fix this

I was able to access my outlook email yesterday so this only happened in the last 24 hours

Any assistance will be greatly appreciated

Asked by awhitford 1 دن پہلے

Last reply by awhitford 9 گھنٹہ پہلے

Reinstalling Firefox

I am currently having problems with my Firefox browser. For example often if I type something into the google search box at the right of the address bar and hit return no… (مزید پڑھیں)

I am currently having problems with my Firefox browser. For example often if I type something into the google search box at the right of the address bar and hit return nothing happens until I go down and select Bing instead of the google setting. Also in hotmail (I am on a desktop) if I go to reply, the original is now ether twice. This does not happen if I use Google browser. But I prefer Firefox as I have used it for years.

My concern is if I delete Firefox and reinstall it, I may lose some of the settings or bookmarks that I have set over the years.

Any suggestions? Please simple as i am old and not computer savvy.

Your help would be so appreciated. I am currently on Firefox 107.0 (64 bit)

Thanks, Anthony

Asked by avwood 1 ہفتہ پہلے

Last reply by avwood 9 گھنٹہ پہلے

Firefox on Windows 10 transferring %AppData%...Profiles folder to new laptop but Firefox says it can't find my profile and closes.

The solution of physically copying the Profiles folder seems to be officially endorsed by Mozilla but when I tried it, FF failed to start up displaying an error message t… (مزید پڑھیں)

The solution of physically copying the Profiles folder seems to be officially endorsed by Mozilla but when I tried it, FF failed to start up displaying an error message that it could not find my profile and closing. I am trying to set up a new PC for my wife's exclusive use, so the Profiles folder in question was from a shared PC with both of us having our own user accounts. The new PC doesn't have multiple user accounts, so I wondered if this might be something to do with it?

I can provide copies of the two Profiles folders but the original is quite big!

Thanks in advance, Simon

Asked by simon151 2 دن پہلے

Last reply by simon151 11 گھنٹہ پہلے

Unable to upload or download files

Hello all, For some reason, I can no longer upload or download files, with the pop-up window failing to appear entirely. I can upload folders through, for example, Dropbo… (مزید پڑھیں)

Hello all,

For some reason, I can no longer upload or download files, with the pop-up window failing to appear entirely. I can upload folders through, for example, Dropbox or Google Drive, but individual files don't work.

I've reset my browser, uninstalled and reinstalled it, opened it in troubleshooting mode, disabled enhanced tracking protection, but nothing seemed to work. I've tested another browser, and I was able to upload and download files just fine.

Is there anything I can do to fix this? I'm on Ubuntu 22.04 using Firefox 107.0.1.

Asked by Erika Campbell 1 دن پہلے

Last reply by Erika Campbell 12 گھنٹہ پہلے

rendering problems, wont update tab windows. Linux

Firefox 10x.x will stop rendering pages without giving an error. MX Linux. Nothing showing up in dmesg Not detecting any pattern to when this major issue happens; simply … (مزید پڑھیں)

Firefox 10x.x will stop rendering pages without giving an error. MX Linux. Nothing showing up in dmesg Not detecting any pattern to when this major issue happens; simply opening a page from a search engine result in a tab might cause it. could run 20 tabs of Youtube often without issue. Issue will only allow one level on Menu to show (can't reach Browser Tools to troubleshoot), selecting a tab window usless wont not move. If issue happens in a video window the video will play but not update display. If I resize Firefox, its window will update frame by frame


[code] System: Kernel: 4.19.0-22-amd64 x86_64 bits: 64 compiler: gcc v: 8.3.0

          parameters: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-4.19.0-22-amd64 
          root=UUID=<filter> ro libata.force=noncq 
          libata.force=3.0G libata.force=noncq libata.force=3.0G 
          Desktop: Xfce 4.14.2 tk: Gtk 3.24.5 info: xfce4-panel wm: xfwm 4.14.0 vt: 7 
          dm: LightDM 1.26.0 Distro: MX-19.4_x64 patito feo May 31  2020 
          base: Debian GNU/Linux 10 (buster) 

Machine: Type: Desktop Mobo: ASUSTeK model: M4A785-M v: Rev X.0x serial: <filter>

          BIOS: American Megatrends v: 1101 date: 11/20/2012 

CPU: Info: Dual Core model: AMD Athlon II X2 B26 bits: 64 type: MCP arch: K10

          family: 10 (16) model-id: 6 stepping: 3 microcode: 10000C8 cache: L2: 2 MiB 
          flags: lm nx pae sse sse2 sse3 sse4a svm bogomips: 12857 
          Speed: 1900 MHz min/max: 800/3200 MHz Core speeds (MHz): 1: 1900 2: 1900 
          Vulnerabilities: Type: itlb_multihit status: Not affected 
          Type: l1tf status: Not affected 
          Type: mds status: Not affected 
          Type: meltdown status: Not affected 
          Type: mmio_stale_data status: Not affected 
          Type: spec_store_bypass status: Not affected 
          Type: spectre_v1 mitigation: usercopy/swapgs barriers and __user pointer sanitization 
          Type: spectre_v2 
          mitigation: Retpolines, STIBP: disabled, RSB filling, PBRSB-eIBRS: Not affected 
          Type: srbds status: Not affected 
          Type: tsx_async_abort status: Not affected 

Graphics: Device-1: NVIDIA GT218 [GeForce 8400 GS Rev. 3] vendor: eVga.com. driver: nvidia

          v: 340.108 bus-ID: 01:00.0 chip-ID: 10de:10c3 class-ID: 0300 
          Device-2: Logitech B525 HD Webcam type: USB driver: snd-usb-audio,uvcvideo 
          bus-ID: 1-6:4 chip-ID: 046d:0836 class-ID: 0e02 serial: <filter> 
          Display: x11 server: X.Org 1.20.4 compositor: xfwm4 v: 4.14.0 driver: loaded: nvidia 
          display-ID: :0.0 screens: 1 
          Screen-1: 0 s-res: 1920x1080 s-dpi: 96 s-size: 508x286mm (20.0x11.3") 
          s-diag: 583mm (23") 
          Monitor-1: VGA-0 res: 1920x1080 hz: 60 dpi: 102 size: 476x268mm (18.7x10.6") 
          diag: 546mm (21.5") 
          OpenGL: renderer: GeForce 8400GS/PCIe/SSE2 v: 3.3.0 NVIDIA 340.108 direct render: Yes 

Audio: Device-1: AMD SBx00 Azalia vendor: ASUSTeK M4A785TD driver: snd_hda_intel v: kernel

          bus-ID: 00:14.2 chip-ID: 1002:4383 class-ID: 0403 
          Device-2: NVIDIA High Definition Audio vendor: eVga.com. driver: snd_hda_intel 
          v: kernel bus-ID: 01:00.1 chip-ID: 10de:0be3 class-ID: 0403 
          Device-3: Logitech B525 HD Webcam type: USB driver: snd-usb-audio,uvcvideo 
          bus-ID: 1-6:4 chip-ID: 046d:0836 class-ID: 0e02 serial: <filter> 
          Sound Server-1: ALSA v: k4.19.0-22-amd64 running: yes 
          Sound Server-2: JACK v: 1.9.12 running: no 
          Sound Server-3: PulseAudio v: 12.2 running: yes 

Network: Device-1: Ralink RT5392 PCIe Wireless Network Adapter driver: rt2800pci v: 2.3.0

          modules: wl port: dc00 bus-ID: 02:00.0 chip-ID: 1814:5392 class-ID: 0280 
          IF: wlan0 state: up mac: <filter> 
          Device-2: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet 
          vendor: ASUSTeK M4A785TD driver: r8169 v: kernel port: e800 bus-ID: 03:00.0 
          chip-ID: 10ec:8168 class-ID: 0200 
          IF: eth0 state: down mac: <filter> 
          IF-ID-1: tun0 state: unknown speed: 10 Mbps duplex: full mac: N/A 

Drives: Local Storage: total: 126.71 GiB used: 94.69 GiB (74.7%)

          SMART Message: Unable to run smartctl. Root privileges required. 
          ID-1: /dev/sda maj-min: 8:0 vendor: Crucial model: CT120BX500SSD1 size: 111.79 GiB 
          block-size: physical: 512 B logical: 512 B speed: <unknown> type: SSD 
          serial: <filter> rev: R013 scheme: MBR 
          ID-2: /dev/sdb maj-min: 8:16 type: USB vendor: Lexar model: USB Flash Drive 
          size: 14.92 GiB block-size: physical: 512 B logical: 512 B type: SSD serial: <filter> 
          rev: 8.07 scheme: MBR 
          SMART Message: Unknown USB bridge. Flash drive/Unsupported enclosure? 

Partition: ID-1: / raw-size: 18.55 GiB size: 18.09 GiB (97.52%) used: 13.12 GiB (72.5%) fs: ext4

          dev: /dev/sda4 maj-min: 8:4 
          ID-2: /home raw-size: 87.38 GiB size: 85.45 GiB (97.80%) used: 81.57 GiB (95.5%) 
          fs: ext4 dev: /dev/sda3 maj-min: 8:3 

Swap: Kernel: swappiness: 15 (default 60) cache-pressure: 100 (default)

          ID-1: swap-1 type: partition size: 2.93 GiB used: 0 KiB (0.0%) priority: -2 
          dev: /dev/sda2 maj-min: 8:2 

Sensors: System Temperatures: cpu: 34.0 C mobo: 45.0 C gpu: nvidia temp: 47 C

          Fan Speeds (RPM): cpu: 3229 case-1: 2311 gpu: nvidia fan: 40% 
          Power: 12v: 12.58 5v: N/A 3.3v: 3.31 vbat: N/A 

Repos: Packages: note: see --pkg apt: 2981 lib: 1586 flatpak: 0

          No active apt repos in: /etc/apt/sources.list 
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/airvpn-stable.list 
          1: deb http://eddie.website/repository/apt/ stable main
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/debian-stable-updates.list 
          1: deb http://deb.debian.org/debian/ buster-updates main contrib non-free
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/debian.list 
          1: deb http://deb.debian.org/debian/ buster main contrib non-free
          2: deb http://deb.debian.org/debian-security/ buster/updates non-free contrib main
          3: deb http://deb.debian.org/debian/ buster-backports non-free contrib main
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/megasync.list 
          1: deb [signed-by=/usr/share/keyrings/meganz-archive-keyring.gpg] https://mega.nz/linux/repo/Debian_10.0/ ./
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/mx.list 
          1: deb http://mirror.its.dal.ca/mxlinux/mx/repo/ buster main non-free
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/skype-stable.list 
          1: deb [arch=amd64] https://repo.skype.com/deb stable main
          Active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/slack.list 
          1: deb https://packagecloud.io/slacktechnologies/slack/debian/ jessie main
          No active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/spotify.list 
          No active apt repos in: /etc/apt/sources.list.d/various.list 

Info: Processes: 238 Uptime: 3h 12m wakeups: 1 Memory: 7.79 GiB used: 2.33 GiB (29.9%)

          Init: SysVinit v: 2.93 runlevel: 5 default: 5 tool: systemctl Compilers: gcc: 8.3.0 
          alt: 8 Shell: quick-system-in default: Bash v: 5.0.3 running-in: quick-system-in 
          inxi: 3.3.06 

/code

Asked by Galen Thurber 13 گھنٹہ پہلے