تلاش سپورٹ

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Yandex.disk indirme butonu - Youtube

  • 3 جواب دیں
  • 1 میں یہ مسئلہ ہے
  • 1 دیکھیں
  • آخری جواب بذریعہ Selim

more options

Merhaba,

Yandex disk üzerinden dosya indirmek istediğimde indirme butonu çalışmıyor, hiç bir karşılık vermiyor sanki boş buton gibi.

-Ek olarak ufak bir sorun var ayrı bir soru sormak istemedim. Youtube'da video izlerken çift tıklayıp videoyu tam ekran yaptığımda mouse kaybolmuyor ekranda kalıyor onu da çözebilir misiniz?

Teşekkürler.

Merhaba, Yandex disk üzerinden dosya indirmek istediğimde indirme butonu çalışmıyor, hiç bir karşılık vermiyor sanki boş buton gibi. -Ek olarak ufak bir sorun var ayrı bir soru sormak istemedim. Youtube'da video izlerken çift tıklayıp videoyu tam ekran yaptığımda mouse kaybolmuyor ekranda kalıyor onu da çözebilir misiniz? Teşekkürler.

تمام جوابات (3)

more options

İzlenme Koruması devredeyken Yandex.Disk'in "İndir" düğmesi çalışmaz. İzlenme Koruması'nı "her zaman açık" olarak ayarlamış olabilir misiniz?

more options

Anladım, gizli sekme kullandığım için buton çalışmıyormuş. Peki youtube sorunu hakkında bilgi sahibi misiniz? Gerçekten sinir bozucu.

more options

Bu konuda bilgim yok ama takip edilmesi için bug oluşturdum: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1415523