Шукати в статтях підтримки

Остерігайтеся нападів зловмисників. Mozilla ніколи не просить вас зателефонувати, надіслати номер телефону у повідомленні або поділитися з кимось особистими даними. Будь ласка, повідомте про підозрілі дії за допомогою меню “Повідомити про зловживання”

Learn More

Ця тема перенесена в архів. Якщо вам потрібна допомога, запитайте.

Firefox Not Saving My Username and Password

  • Відповіді відсутні
  • 1 має цю проблему
  • 3 перегляди
more options

Hi, I'm hoping someone can help me. I'm unable to save my username and passwords. I read that it could be that I had upgraded to a new version of Firefox. Apparently, I had previously downloaded Firefox a while ago and just recently reinstalled it. I guess it remembered. I check marked all the password settings and it still won't save at all. It said that I should downgrade to a previous version 68. Then, it asked which browser and that's where I'm stuck.

Can someone please help?

Thank you!

Hi, I'm hoping someone can help me. I'm unable to save my username and passwords. I read that it could be that I had upgraded to a new version of Firefox. Apparently, I had previously downloaded Firefox a while ago and just recently reinstalled it. I guess it remembered. I check marked all the password settings and it still won't save at all. It said that I should downgrade to a previous version 68. Then, it asked which browser and that's where I'm stuck. Can someone please help? Thank you!