X
Tap here to go to the mobile version of the site.

ஆதரவு மன்றம்

Getting a 404 Error for Loose Thread Even When I access it in the My Makes section?

  • 4 replies
  • 4 இந்த பிரச்னைகள் உள்ளது
  • Last reply by scottdowne
பதிவிடப்பட்டது

I edited two short videos and I have saved them both numerous times. I made them on separate days this past week, Thursday and Friday and on neither occasion could I preview the videos. I have tried trying to preview them from the My Makes section of the account and I have tried to preview them while having them open for editing and it does not work either way. It only gives me a 404 error that says there was a loose thread.

I read a answer response for someone else question about error where the support help mentioned hovering over the user name and going to the My Makes section, but this has not worked for me. What can I do to preview the content and then later publish it? What am I missing?

I edited two short videos and I have saved them both numerous times. I made them on separate days this past week, Thursday and Friday and on neither occasion could I preview the videos. I have tried trying to preview them from the My Makes section of the account and I have tried to preview them while having them open for editing and it does not work either way. It only gives me a 404 error that says there was a loose thread. I read a answer response for someone else question about error where the support help mentioned hovering over the user name and going to the My Makes section, but this has not worked for me. What can I do to preview the content and then later publish it? What am I missing?

Additional System Details

பயன்பாடு

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_9_1) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/33.0.1750.146 Safari/537.36

கூடுதல் தகவல்

iamjayakumars 489 தீர்வுகள் 5951 பதில்கள்
பதிவிடப்பட்டது

Are you getting any error?

Could you provide the link of your project


Just click on the project "thumbnail" icon, it open in new tab.

Are you getting any error? Could you provide the link of your project Just click on the project "thumbnail" icon, it open in new tab.
scottdowne 0 தீர்வுகள் 5 பதில்கள்
பதிவிடப்பட்டது

I think this is a regression.

The issue is likely a capital character in the user name, which we recently broke.

See: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=980905

I think this is a regression. The issue is likely a capital character in the user name, which we recently broke. See: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=980905
பதிவிடப்பட்டது

கேள்வியின் உரிமையாளர்

Hi, thank you so much for getting back to me. My link is https://mgcv.makes.org/popcorn/1t8m

If it is the bug you are referring to, how do I fix it?

Hi, thank you so much for getting back to me. My link is https://mgcv.makes.org/popcorn/1t8m If it is the bug you are referring to, how do I fix it?
scottdowne 0 தீர்வுகள் 5 பதில்கள்
பதிவிடப்பட்டது

I landed a patch that I think should fix this.

You'll need to republish any projects created before the patch to get them working again.

It won't let you save a project until you make a change, so you'll need to make a change then remove it.

To do this:

1. go to https://popcorn.webmaker.org/editor/84550/edit

2. make a small change, like adding a single text event

3. remove it

4. save

It should then work as expected.

I landed a patch that I think should fix this. You'll need to republish any projects created before the patch to get them working again. It won't let you save a project until you make a change, so you'll need to make a change then remove it. To do this: 1. go to https://popcorn.webmaker.org/editor/84550/edit 2. make a small change, like adding a single text event 3. remove it 4. save It should then work as expected.