Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Firefox Snap launches 'open with' error boxes when user/firefox account clicked.

  • 4 பதிலளிப்புகள்
  • 0 இந்த பிரச்னைகள் உள்ளது
  • 28 views
  • Last reply by Keith

I am having an issue with Firefox snap on Lubuntu 22.10.

When I click on the Firefox account user image in the toolbar two error boxes open each time. I have attached an image of the error box.

Any ideas on where I could start with this?

I am having an issue with Firefox snap on Lubuntu 22.10. When I click on the Firefox account user image in the toolbar two error boxes open each time. I have attached an image of the error box. Any ideas on where I could start with this?
Attached screenshots

தீர்வு தேர்ந்தெடுக்கப்பட்டது

Finally, think I have got to the bottom of this.

Looks like the solution (for me) is heading into 'settings' in Firefox. In the General tab, scroll down to the Applications. One entry is for fake-favicon-uri. That needed to be linked to;

/home/[USER]/.mozilla/firefox/[XXX].default-release/favicons.sqlite

The problem now seems to be solved.

Read this answer in context 👍 0

All Replies (4)

Try posting your issue here. ---> https://forum.snapcraft.io/categories

Do you have the same issue with Firefox from Mozilla? Looks like a Distro / Snap issue.

Helpful?

I uninstalled Snap package (snapd entirely) actually, then tried the Flatpak version. The issue happened again with the Flatpak. Clicking the user account launches multiples of that message. Sometime up to a dozen.

What I have done is followed the instructions here: How to Install Firefox as a .Deb on Ubuntu 22.04 (Not a Snap) and Firefox is working like it used to now.

Definitely a weird issue, have not seen before, and seems limited to Flatpak/Snap. Downloading the tar direct from Firebox works fine too. But it's a nightmare to integrate that into Lubuntu menu's.

Keith மூலமாக திருத்தப்பட்டது

Helpful?

[Accidentally duplicated previous post]

Keith மூலமாக திருத்தப்பட்டது

Helpful?

தீர்வு தேர்ந்தெடுக்கப்பட்டது

Finally, think I have got to the bottom of this.

Looks like the solution (for me) is heading into 'settings' in Firefox. In the General tab, scroll down to the Applications. One entry is for fake-favicon-uri. That needed to be linked to;

/home/[USER]/.mozilla/firefox/[XXX].default-release/favicons.sqlite

The problem now seems to be solved.

Helpful?

கேள்வி எழுப்பு

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.