Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Missing min/max/close buttons

  • 15 பதிலளிப்புகள்
  • 1 இந்த பிரச்சனை உள்ளது
  • 9 views
  • Last reply by pavel.lastovicka

Hello. I don't know which Firefox release broke this essential feature. The problem started after I enabled Aero in my Windows 7 system. It happens often if I have an open tab with https://www.o2tv.cz/ which uses some DRM to play TV content.

Hello. I don't know which Firefox release broke this essential feature. The problem started after I enabled Aero in my Windows 7 system. It happens often if I have an open tab with https://www.o2tv.cz/ which uses some DRM to play TV content.
Attached screenshots

All Replies (15)

Can you restore Firefox to the default theme to see if it makes a difference. Let me boot to Win 7 and check.

Helpful?

jonzn4SUSE மூலமாக திருத்தப்பட்டது

Helpful?

The problem does not happen with the built-in default theme. But it seems to happen with any theme that features a bitmap (image).

Helpful?

Then they aren't themes then. Did you look at firefox theme page.

Helpful?

Of course they are Firefox themes, omg. I have disabled all extensions, with no effect. So the problem is inside Firefox itself. Now it started happening on my pinned Google Calendar. Gmail is ok, Calendar in the 2nd tab triggers the bug.

Helpful?

Provide the name of that theme you're using and I'll see if I can replicate the issue.

jonzn4SUSE மூலமாக திருத்தப்பட்டது

Helpful?

Found it. Let me go try it on Win 7. I would think if there's an issue with theme you would need to contact the creator.


Japanese Tattoo by enguyen-1364597692.39 https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/japanese-tattoo/?utm_source=addons.mozilla.org&utm_medium=referral&utm_content=search

Helpful?

Not able to replicate the issue. see screenshot ---> https://paste.opensuse.org/5971996 You are just special.  ;-)) Do you have the same issue under a different Windows account?

jonzn4SUSE மூலமாக திருத்தப்பட்டது

Helpful?

It happened with "Japanese Tattoo", "simple solid teal time" and "Two little birds". It will occur with tons of other themes as I have written.

This is pointless if no developer reads this :( The bug is hard to reproduce and probably depends on open tabs. But that does not mean that the bug does not exist!

I might be better digging through source code and compiling it myself...

Helpful?

Are those (.titlebar-buttonbox-container) buttons present if you check this with the Browser Toolbox?

Helpful?

Hello cor-el. I am sorry. Gmail completedly stopped working in my Firefox so I was forced to quit it and start anew. Oops I wanted to write that the bug does not manifest anymore but it does.

Those buttons are indeed present. Though sometimes they are invisible. When they are "invisible", they work as expected when clicked. Their tooltip displays on mouseover after a while. And I can see their colored shadow outside Firefox windows's frame (everything pertaining to Aero on).

So either the buttons are not rendered or (more probably) they are rendered and later replaced by a theme's bitmap.

Helpful?

Attaching a screenshot. Hopefully relevant.

Helpful?

Maybe you can try to give them a higher z-index or try background: unset !important; or change the background otherwise.

Helpful?

Tried changing that z-index, but the Toolbox did not allow me to. I tried to find the background rule but I could not find it. Please see the attached picture. This is the best I have been able to find (right middle pane):

  • --lwt-header-image
  • --lwt-accent-color

After disabling both of these, the buttons reappeared on https://www.o2tv.cz/. Bitmap and color fill were gone, that part of the window was translucent. But the buttons reappeared.

Helpful?

கேள்வி எழுப்பு

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.