Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

links in websites not opening

  • 9 பதிலளிப்புகள்
  • 1 இந்த பிரச்சனை உள்ளது
  • 16 views
  • Last reply by FredMcD

This has just started happening

If I click on a link in a website nothing happens. Up until yesterday Firefox would open the link in the same tab, but now it just sits there. If I right click I can open in a new tab, but not in the same tab

I've cleared cache, cookies, etc etc. Shut down and fired up, nothing seems to work.

All Replies (9)

Please provide a public link (no password) that we can check out. No Personal Information Please !

I tried several versions of Firefox and had no problem.


Make sure you are not blocking content.

Diagnose Firefox issues using Troubleshoot(Safe) Mode {web link}

A small dialog should appear. Click Start In Troubleshoot(Safe) Mode (not Refresh). Is the problem still there?


https://support.mozilla.org/en-US/kb/enhanced-tracking-protection-firefox-desktop


Many site issues can be caused by corrupt cookies or cache.

Warning ! ! This will log you out of sites you're logged in to. You may also lose any settings for that website.

I ran in safe mode and the problem isn't there. I then re-started and disabled all extensions one by one and could not isolate the problem - i.e. with all extensions disabled I the problem persisted

It could be Hardware Acceleration. How to disable Hardware Acceleration {web link}

I followed your suggestion and disabled hardware acceleration. It made no difference

Some links can't be opened in the same tab. Are you diverting links to open in the same tab via "browser.link.open_newwindow = 1" ?

Can you open those link in a new tab if you hold the Ctrl key and left-click or middle-click the link ?

OK, so this isn't my website. It's an issue I have using Firefox where links do not open in the same tab. They can open in a new tab OK, just not in the same tab. I don't have the issue using other browsers (such as Chrome and Edge)

mad prof said

I ran in safe mode and the problem isn't there. I then re-started and disabled all extensions one by one and could not isolate the problem
I followed your suggestion and disabled hardware acceleration. It made no difference

That leaves a setting causing the issue.


Use these links to create a new profile. Use this new profile as is. Is the problem still there?

https://support.mozilla.org/en-US/kb/how-run-firefox-when-profile-missing-inaccessible

http://kb.mozillazine.org/Profile_folder_-_Firefox#Navigating_to_the_profile_folder

https://support.mozilla.org/en-US/kb/profile-manager-create-and-remove-firefox-profiles

https://support.mozilla.org/en-US/kb/back-and-restore-information-firefox-profiles


Type about:profiles<enter> in the address bar.