Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

FFX won't open new tab on clicking an email link

  • 3 பதிலளிப்புகள்
  • 1 இந்த பிரச்சனை உள்ளது
  • 39 views
  • Last reply by hangman54

I use Hotmail/Outlook email. Lately, I've noticed that when I click on an email link and FFX is already open, FFX "times out" on the second link. I have to close FFX and click the link again, so that FFX is brought up from "square one," and the link opens normally. Why can't I just open a new tab for each new link without having to close FFX?

All Replies (3)

1.

Launch Mozilla Firefox and navigate to

the Web page that contains the 

links you want to open in new tabs. 2.

Hold down "Ctrl" and click a

link to open it in a new tab.

3.

Make Firefox automatically switch

to newly opened tabs by opening the
"Options" window, clicking "Tabs," and
then enabling the
"When I open a link in a new tab,
switch to it immediately" option.

.................................................. I think it should be an option

"Open in new tab stays on current" 

checkbox. If I wanted to go

to the new page immediately, 

why not just open it in the current. By the way, in Firefox, "Open in new tab" keeps you on the current.

Dnushi Dhanjani, Thanks. However, opening multiple links from a webpage wasn't the problem; the problem is (or was) that when I clicked on multiple links in an email (not on a webpage, as you described), every tab after the first hung FFX up, so I had to close the browser and re-click the email link. This may only happen with certain emails; I created an email with three web links, and sent it to myself. All the links opened in new tabs, and none hung up, so it seems I can't duplicate the problem myself. I guess I'll wait until (if) the problem shows up again.

I have a similar problem, when I click on the hotmail/outlook link on the msn homepage the new tab tries to open but nothing happens. If I close the new tab and then click on the link again, the new tab opens normally. I have created a new profile. I uninstalled FF using Revo uninstaller and cleaned all FF artifacts, then reinstalled the browser. I tried safe mode. I refreshed FF. Nothing has helped, and I'm having the same problem on both computers, one laptop and one desktop both running FF 76.0, Windows10 Pro 1909

Please disregard this post, I solved my problem. It turned out that Ccleaner was set to delete an outlook cookie that was needed to open the link. I set that cookie to be saved and all is well.......

hangman54 மூலமாக திருத்தப்பட்டது