X
Tap here to go to the mobile version of the site.

ஆதரவு மன்றம்

Existing problem which was closed for no reason.

  • 4 replies
  • 1 இந்த பிரச்சனை உள்ளது
  • Last reply by jscher2000
பதிவிடப்பட்டது

This is the link to my post 4 months ago, when a few suggestions were made but then ignorance only was offered. I've not been too well, but when I go through my emails & see this was 4 months ago, I log in to find out that 'This thread was closed' when I had offered/asked more questions & received no reply at all :( The weird thing is, at the top of this page it states 'Be nice.....', so what is total ignorance then because i always thought that was the opposite of nice.

https://support.mozilla.org/en-US/questions/1254993?utm_campaign=questions-reply&utm_source=notification&utm_medium=email&page=3

This is the link to my post 4 months ago, when a few suggestions were made but then ignorance only was offered. I've not been too well, but when I go through my emails & see this was 4 months ago, I log in to find out that 'This thread was closed' when I had offered/asked more questions & received no reply at all :( The weird thing is, at the top of this page it states 'Be nice.....', so what is total ignorance then because i always thought that was the opposite of nice. https://support.mozilla.org/en-US/questions/1254993?utm_campaign=questions-reply&utm_source=notification&utm_medium=email&page=3
மேற்கோள்

Additional System Details

நிறுவப்பட்ட நிரல்கள்

  • Shockwave Flash 32.0 r0

பயன்பாடு

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:68.0) Gecko/20100101 Firefox/68.0

கூடுதல் தகவல்

Tyler Downer
  • Top 25 Contributor
  • Moderator
1529 தீர்வுகள் 10654 பதில்கள்
பதிவிடப்பட்டது

Threads on this forum are automatically closed after a period of inactivity.

If you are still having an issue, can you resummarize what it happening today?

Threads on this forum are automatically closed after a period of inactivity. If you are still having an issue, can you resummarize what it happening today?
இது உங்களுக்கு பயனுள்ளதாக இருந்ததா?
மேற்கோள்
jscher2000
  • Top 10 Contributor
8637 தீர்வுகள் 70654 பதில்கள்
பதிவிடப்பட்டது

The main problem in that thread was that the Facebook photo controls that should appear when a user is logged in did not appear. I've attached a comparison from back in April showing what should be there but QPRTYPOWER does not see.

The main problem in that thread was that the Facebook photo controls that should appear when a user is logged in did not appear. I've attached a comparison from back in April showing what should be there but QPRTYPOWER does not see.
இது உங்களுக்கு பயனுள்ளதாக இருந்ததா?
மேற்கோள்
பதிவிடப்பட்டது

கேள்வியின் உரிமையாளர்

But those pictures aren't what I see even though I'm logged in, because I'm not getting 'previous' or 'next' showing either. The pictures load up but there is nothing else at all showing, even when I hover over the whole area.

But those pictures aren't what I see even though I'm logged in, because I'm not getting 'previous' or 'next' showing either. The pictures load up but there is nothing else at all showing, even when I hover over the whole area.
இது உங்களுக்கு பயனுள்ளதாக இருந்ததா?
மேற்கோள்
jscher2000
  • Top 10 Contributor
8637 தீர்வுகள் 70654 பதில்கள்
பதிவிடப்பட்டது

Hi QPRTYPOWER, did you ever test in Firefox's Safe Mode? In its Safe Mode, Firefox temporarily deactivates extensions, hardware acceleration, any userChrome.css/userContent.css files, and some other advanced features to help you assess whether these are causing the problem.

If Firefox is not running: Hold down the Shift key when starting Firefox. (On Mac, hold down the option/alt key instead of the Shift key.)

If Firefox is running: You can restart Firefox in Safe Mode using either:

  • "3-bar" menu button > "?" Help button > Restart with Add-ons Disabled
  • (menu bar) Help menu > Restart with Add-ons Disabled

and OK the restart.

Both scenarios: A small dialog should appear. Click "Start in Safe Mode" (not Refresh).

Any improvement?

Hi QPRTYPOWER, did you ever test in Firefox's Safe Mode? In its Safe Mode, Firefox temporarily deactivates extensions, hardware acceleration, any userChrome.css/userContent.css files, and some other advanced features to help you assess whether these are causing the problem. ''If Firefox is not running:'' Hold down the Shift key when starting Firefox. (On Mac, hold down the option/alt key instead of the Shift key.) ''If Firefox is running:'' You can restart Firefox in Safe Mode using either: * "3-bar" menu button > "?" Help button > Restart with Add-ons Disabled * (menu bar) Help menu > Restart with Add-ons Disabled and OK the restart. ''Both scenarios:'' A small dialog should appear. Click "Start in Safe Mode" (''not'' Refresh). Any improvement?
இது உங்களுக்கு பயனுள்ளதாக இருந்ததா?
மேற்கோள்
கேள்வி எழுப்பு

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.