X
Tap here to go to the mobile version of the site.

ஆதரவு மன்றம்

Youtube Wont load thubnails of results in Firefox 68 (MAC OSX High Sierra 10.13.6)

  • 15 replies
  • 1 இந்த பிரச்சனை உள்ளது
  • Last reply by romer242
பதிவிடப்பட்டது

For many versions of Firefox my Youtube video result thumbs won't load any images. However I can play videos when selected/linked to. I've tried everything.

1) Hardware Acceleration disabling 2) Cookie Clearing 3) Re installing 4) New Profile 5) "about:config" spoofing 6) Plugin disabling

Nothing Seems to work... Any assistance would be appreciated!

For many versions of Firefox my Youtube video result thumbs won't load any images. However I can play videos when selected/linked to. I've tried everything. 1) Hardware Acceleration disabling 2) Cookie Clearing 3) Re installing 4) New Profile 5) "about:config" spoofing 6) Plugin disabling Nothing Seems to work... Any assistance would be appreciated!
Attached screenshots

தீர்வு தேர்ந்தெடுக்கப்பட்டது

I see a lot of images with size 0 in the last screenshot (Network Monitor). These images appear to come via an open HTTP connection. You can try to open such an image link in a new tab to see if there are error messages.

Read this answer in context 0
மேற்கோள்

Additional System Details

நிறுவப்பட்ட நிரல்கள்

UBlock Origin Adobe Acrobat Auto Mute

பயன்பாடு

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.13; rv:68.0) Gecko/20100101 Firefox/68.0

கூடுதல் தகவல்

Jeremy Sanders
  • Top 25 Contributor
11 தீர்வுகள் 142 பதில்கள்
பதிவிடப்பட்டது

Does this happen in Safe Mode?

I think this may have something to do with the add-ons you are using if you have any.

Does this happen in Safe Mode? I think this may have something to do with the add-ons you are using if you have any.
இது உங்களுக்கு பயனுள்ளதாக இருந்ததா?
மேற்கோள்
பதிவிடப்பட்டது

கேள்வியின் உரிமையாளர்

Jeremy Sanders said

Does this happen in Safe Mode? I think this may have something to do with the add-ons you are using if you have any.

Unfortunately yes.

I only have these add-ons active: UBlock Origin, Adobe Acrobat, Auto Mute. I've tried it with all of them deactivated.

''Jeremy Sanders [[#answer-1236502|said]]'' <blockquote> Does this happen in Safe Mode? I think this may have something to do with the add-ons you are using if you have any. </blockquote> Unfortunately yes. I only have these add-ons active: UBlock Origin, Adobe Acrobat, Auto Mute. I've tried it with all of them deactivated.
இது உங்களுக்கு பயனுள்ளதாக இருந்ததா?
மேற்கோள்
Jeremy Sanders
  • Top 25 Contributor
11 தீர்வுகள் 142 பதில்கள்
பதிவிடப்பட்டது

Have you tried seeing if this also occurs in Safari?

I've noticed a few YouTube related issues that may be something on their end and not FireFox's.

Have you tried seeing if this also occurs in Safari? I've noticed a few YouTube related issues that may be something on their end and not FireFox's.
இது உங்களுக்கு பயனுள்ளதாக இருந்ததா?
மேற்கோள்
பதிவிடப்பட்டது

கேள்வியின் உரிமையாளர்

Yea. Works fine on all other browsers. I usually turn to chrome for youtube related needs because of this.

Yea. Works fine on all other browsers. I usually turn to chrome for youtube related needs because of this.
இது உங்களுக்கு பயனுள்ளதாக இருந்ததா?
மேற்கோள்
Euro Slam 0 தீர்வுகள் 1 பதில்கள்
பதிவிடப்பட்டது

same problem here i tried many times.

same problem here i tried many times[http://example.com .]
இது உங்களுக்கு பயனுள்ளதாக இருந்ததா?
மேற்கோள்
McCoy
  • Top 10 Contributor
488 தீர்வுகள் 4491 பதில்கள்
பதிவிடப்பட்டது

Some different solutions (and opinions ... ) in this thread - like refreshing the page a few times, clearing the cache and more :

https://www.reddit.com/r/firefox/comments/7g0xor/firefox_has_stopped_showing_youtube_thumbnails/

Some different solutions (and opinions ... ) in this thread - like refreshing the page a few times, clearing the cache and more : https://www.reddit.com/r/firefox/comments/7g0xor/firefox_has_stopped_showing_youtube_thumbnails/
இது உங்களுக்கு பயனுள்ளதாக இருந்ததா?
மேற்கோள்
பதிவிடப்பட்டது

கேள்வியின் உரிமையாளர்

McCoy said

Some different solutions (and opinions ... ) in this thread - like refreshing the page a few times, clearing the cache and more : https://www.reddit.com/r/firefox/comments/7g0xor/firefox_has_stopped_showing_youtube_thumbnails/

I've used the methods in that thread also (meaning I've visited that particular reddit link) to no avail. :(

''McCoy [[#answer-1236561|said]]'' <blockquote> Some different solutions (and opinions ... ) in this thread - like refreshing the page a few times, clearing the cache and more : https://www.reddit.com/r/firefox/comments/7g0xor/firefox_has_stopped_showing_youtube_thumbnails/ </blockquote> I've used the methods in that thread also (meaning I've visited that particular reddit link) to no avail. :(
இது உங்களுக்கு பயனுள்ளதாக இருந்ததா?
மேற்கோள்
McCoy
  • Top 10 Contributor
488 தீர்வுகள் 4491 பதில்கள்
பதிவிடப்பட்டது

romer242 said

I've used the methods in that thread also (meaning I've visited that particular reddit link) to no avail. :(

In which case you've done just about everything in the book ....

Your screenshot shows that you're not signed in - what if you do sign in ?

''romer242 [[#answer-1236563|said]]'' <blockquote> I've used the methods in that thread also (meaning I've visited that particular reddit link) to no avail. :( </blockquote> In which case you've done just about everything in the book .... Your screenshot shows that you're not signed in - what if you do sign in ?
இது உங்களுக்கு பயனுள்ளதாக இருந்ததா?
மேற்கோள்
பதிவிடப்பட்டது

கேள்வியின் உரிமையாளர்

McCoy said

romer242 said
I've used the methods in that thread also (meaning I've visited that particular reddit link) to no avail. :(

In which case you've done just about everything in the book ....

Your screenshot shows that you're not signed in - what if you do sign in ?

I listed a few methods that I've tried in the description. That's what I meant :P I've seen people with no thumbnails at all and others with black boxes... but none with my particular issue.

Signed in does the same by the way. I've tried multiple methods signed in and out, and in safe mode.

''McCoy [[#answer-1236567|said]]'' <blockquote> ''romer242 [[#answer-1236563|said]]'' <blockquote> I've used the methods in that thread also (meaning I've visited that particular reddit link) to no avail. :( </blockquote> In which case you've done just about everything in the book .... Your screenshot shows that you're not signed in - what if you do sign in ? </blockquote> I listed a few methods that I've tried in the description. That's what I meant :P I've seen people with no thumbnails at all and others with black boxes... but none with my particular issue. Signed in does the same by the way. I've tried multiple methods signed in and out, and in safe mode.
இது உங்களுக்கு பயனுள்ளதாக இருந்ததா?
மேற்கோள்
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17334 தீர்வுகள் 156710 பதில்கள்
பதிவிடப்பட்டது

You can check the Web Console (Tools -> Web Developer) for messages about blocked content and about the presence of mixed or unsafe content.

You can check the Network Monitor to see if content is blocked or otherwise fails to load.

If necessary use "Ctrl+F5" or "Ctrl+Shift+R" (Mac: Command+Shift+R) to reload the page and bypass the cache to generate a fresh log.

You can check the Web Console (Tools -> Web Developer) for messages about blocked content and about the presence of mixed or unsafe content. *https://developer.mozilla.org/en-US/Tools/Web_Console You can check the Network Monitor to see if content is blocked or otherwise fails to load. *https://developer.mozilla.org/en-US/Tools/Network_Monitor If necessary use "Ctrl+F5" or "Ctrl+Shift+R" (Mac: Command+Shift+R) to reload the page and bypass the cache to generate a fresh log.
இது உங்களுக்கு பயனுள்ளதாக இருந்ததா?
மேற்கோள்
பதிவிடப்பட்டது

கேள்வியின் உரிமையாளர்

First image is after a general refresh with the web console active.

First image is after a general refresh with the web console active.
இது உங்களுக்கு பயனுள்ளதாக இருந்ததா?
மேற்கோள்
பதிவிடப்பட்டது

கேள்வியின் உரிமையாளர்

Second image is after a cache bypass.

Second image is after a cache bypass.
இது உங்களுக்கு பயனுள்ளதாக இருந்ததா?
மேற்கோள்
பதிவிடப்பட்டது

கேள்வியின் உரிமையாளர்

This one is with the network monitor active.

This one is with the network monitor active.
இது உங்களுக்கு பயனுள்ளதாக இருந்ததா?
மேற்கோள்
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17334 தீர்வுகள் 156710 பதில்கள்
பதிவிடப்பட்டது

தீர்வு தேர்ந்தெடுக்கப்பட்டது

I see a lot of images with size 0 in the last screenshot (Network Monitor). These images appear to come via an open HTTP connection. You can try to open such an image link in a new tab to see if there are error messages.

I see a lot of images with size 0 in the last screenshot (Network Monitor). These images appear to come via an open HTTP connection. You can try to open such an image link in a new tab to see if there are error messages.
இது உங்களுக்கு பயனுள்ளதாக இருந்ததா?
மேற்கோள்
பதிவிடப்பட்டது

கேள்வியின் உரிமையாளர்

BOOM! SOLVED!!!!!!!!!!!!! It was my "little snitch" firewall! Derp... THANK YOU ALL SOOOOOO MUCH! You guys are awesome! BIG thanks to @cor-el

BOOM! SOLVED!!!!!!!!!!!!! It was my "little snitch" firewall! Derp... THANK YOU ALL SOOOOOO MUCH! You guys are awesome! BIG thanks to @cor-el
இது உங்களுக்கு பயனுள்ளதாக இருந்ததா?
மேற்கோள்
கேள்வி எழுப்பு

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.