Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Cookies Not Clearing

  • 7 பதிலளிப்புகள்
  • 2 இந்த பிரச்னைகள் உள்ளது
  • 1217 views
  • Last reply by Firefox435

When I select 'Clear All History' (with all items checked, and Time Range set to 'Everything'), and then open 'Manage Data' (under 'Cookies and Site Data'), all cookies are still present. This is a consistent issue; and multiple downloads, and fresh installs (including starting with a new Profile) have not changed the behavior.

தீர்வு தேர்ந்தெடுக்கப்பட்டது

Note that you probably need to reload the about:preferences page to get an updated view of the Cookie Manager window. Closing and reopening this window doesn't seem to work.

Read this answer in context 👍 0

All Replies (7)

If clearing cookies didn't help then it is possible that the cookies.sqlite file that stores the cookies got corrupted.

Rename (or delete) cookies.sqlite (cookies.sqlite.old) and delete other present cookies files like cookies.sqlite-journal in the Firefox profile folder in case the file cookies.sqlite got corrupted. http://kb.mozillazine.org/Cookies https://support.mozilla.org/kb/Deleting+cookies

Make sure you do not run Firefox in permanent Private Browsing mode (Always use Private Browsing mode; Never Remember History).

  • Options/Preferences -> Privacy & Security
    Firefox will: "Use custom settings for history"
  • remove checkmark: [ ] "Always use Private Browsing mode"

Thank you both for your replies; unfortunately, all cookies remain.

Is this about cookies or about local storage (cookies show a number under the Cookies column in manage data)?

Thank you, cor-el, for your question. All cookies, as well as storage-items, remain.

தீர்வு தேர்ந்தெடுக்கப்பட்டது

Note that you probably need to reload the about:preferences page to get an updated view of the Cookie Manager window. Closing and reopening this window doesn't seem to work.

Thank you, cor-el, for the workaround! I hope this small bug can now be fixed – at least at some point in the future.