Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Why don't my HTML emails display properly?

  • 2 பதிலளிப்புகள்
  • 1 இந்த பிரச்சனை உள்ளது
  • 6 views
  • Last reply by mgiusti

HTML emails sent to my Windows 10 Pro installation of Thunderbird (52.7.0) do no display properly. "Placeholder" spots for Inline images appear with associated text, but images show up at the end of the email inline and as attachments. These messages DO show up properly on my Microsoft Outlook installation on another computer. I have done all of the suggestions that I have read about - select HTML, allow inline images, allow remote content - to no avail. I am at a complete loss. I have the same issue on an old XP installation with Thunderbird. Any suggestions?

HTML emails sent to my Windows 10 Pro installation of Thunderbird (52.7.0) do no display properly. "Placeholder" spots for Inline images appear with associated text, but images show up at the end of the email inline and as attachments. These messages DO show up properly on my Microsoft Outlook installation on another computer. I have done all of the suggestions that I have read about - select HTML, allow inline images, allow remote content - to no avail. I am at a complete loss. I have the same issue on an old XP installation with Thunderbird. Any suggestions?

All Replies (2)

My guess is the emails do not have the images attached correctly. Outlook the desktop mail application from Microsoft is notorious for producing email with defective formatting.

Matt, thanks for your reply. The emails that I am dealing with were created by a combination of Outlook and Adobe Photoshop Elements making photo emails. Not knowing all of the clients in use by other recipients of these emails, I am not sure whether any others have had problems with them, but I have not heard of any issues. I have been doing this for years, and only encountered the issue when recently downloading the emails to the Thunderbird client.

When looking at the emails on my Comcast email website, they show up as expected, so I am not sure that I really have any next step on this other than giving up on the Thunderbird client.

Thanks, again.