X
Tap here to go to the mobile version of the site.
Scheduled maintenance: Monday, March 30, between 3:30pm and 5:30pm UTC. This site will have limited functionality while we undergo maintenance to improve your experience. If an article doesn’t solve your issue and you want to ask a question, we have our support community waiting to help you at @firefox on Twitter

ஆதரவு மன்றம்

This thread was closed and archived. Please ask a new question if you need help.

Any page I want to oppen, this website http://ww1.hk-aaa.net appears and doesn't let me do anything.

  • 1 reply
  • 1 இந்த பிரச்சனை உள்ளது
  • Last reply by jscher2000
பதிவிடப்பட்டது

The website which reads Hk-aaa.net appears every time I open any page. Only Gmail, Twitter, and Facebook do open without any problem. Any other website, for example nytimes.com , when it is typed in the bar, the page appears for few seconds and this Hk-aaa.net will automatically open and does not let me do anything. Please help find a solution. Thanks.

The website which reads Hk-aaa.net appears every time I open any page. Only Gmail, Twitter, and Facebook do open without any problem. Any other website, for example nytimes.com , when it is typed in the bar, the page appears for few seconds and this Hk-aaa.net will automatically open and does not let me do anything. Please help find a solution. Thanks.

Additional System Details

நிறுவப்பட்ட நிரல்கள்

  • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape 10.0.0
  • Version 5.41.3.0
  • Google Update
  • Office Authorization plug-in for NPAPI browsers
  • The plug-in allows you to open and edit files using Microsoft Office applications
  • Shockwave Flash 26.0 r0
  • VLC media player Web Plugin 2.1.3

பயன்பாடு

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:52.0) Gecko/20100101 Firefox/52.0

கூடுதல் தகவல்

jscher2000
  • Top 10 Contributor
8949 தீர்வுகள் 73359 பதில்கள்
பதிவிடப்பட்டது

To avoid duplicate discussion, let's continue here: https://support.mozilla.org/questions/1165664

To avoid duplicate discussion, let's continue here: https://support.mozilla.org/questions/1165664