Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Bookmarks Toolbar not syncing

  • 2 பதிலளிப்புகள்
  • 12 இந்த பிரச்னைகள் உள்ளது
  • 5 views
  • Last reply by adantro

Hello

My bookmarks and plugins seem to be syncing fine, but for some reason, on my desktop machine (Ubuntu 14.04, FF 53.0.3 (64-bit) ) my bookmarks TOOLBAR is blank? It wasn't blank before and is NOT blank on the other machine. I have tried "wiping" FireFox (restore to default and let sync re-sync)), but only my other bookmarks were restored, as well as plugins and search prefs etc.

My Bookmark Toolbar remains blank. It does, however, let me add bookmarks to the toolbar.

My sync today generated two "error-sync" friles - but I don't understand them! I've attached the 2 most recent ones. Thanks!

Hello My bookmarks and plugins seem to be syncing fine, but for some reason, on my desktop machine (Ubuntu 14.04, FF 53.0.3 (64-bit) ) my bookmarks TOOLBAR is blank? It wasn't blank before and is NOT blank on the other machine. I have tried "wiping" FireFox (restore to default and let sync re-sync)), but only my other bookmarks were restored, as well as plugins and search prefs etc. My Bookmark Toolbar remains blank. It does, however, let me add bookmarks to the toolbar. My sync today generated two "error-sync" friles - but I don't understand them! I've attached the 2 most recent ones. Thanks!

தீர்வு தேர்ந்தெடுக்கப்பட்டது

OK, so I ran sudo apt-get purge firefox then deleted everythin in ~/.mozilla/firefox and reinstalled... then signed into Sync and everything is working fine.

Hardly a fix, but hey...

Read this answer in context 👍 0

All Replies (2)

OK, I tried to upload the error-sync*.txt files but it didn't seem to like them. Is there another way I can submit them? It's a lot of text to dump!

தீர்வு தேர்ந்தெடுக்கப்பட்டது

OK, so I ran sudo apt-get purge firefox then deleted everythin in ~/.mozilla/firefox and reinstalled... then signed into Sync and everything is working fine.

Hardly a fix, but hey...