Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Youtube Videos Lose Audio/Video Sync

  • 3 பதிலளிப்புகள்
  • 1 இந்த பிரச்சனை உள்ளது
  • 10 views
  • Last reply by cor-el

I have been using Windows 10 since the first beta. I also switched to HTML5 video on Youtube a few months ago due to crashes caused by the Flash plug-in. The HTML5 player on Youtube has reached the point where it is as good as the Flash plug-in in all but one regard.

Whenever I play a video the audio and video track will slowly lose sync. The video appears to play flawlessly, the audio appears to play flawlessly but after a few minutes the audio and video are noticeably out of sync. Using the stats for nerd funcion I can see that there are some dropped frames but usually in single digits.

I am currently on 39.0.3 but I have had this issue on previous builds. I have tried disabling Hardware Acceleration, disabling the cache and disabling Adblock on Youtube.

Windows 10 10240 I7 3770K @ 3.5GHZ ECS Z77H2-AX GTX 970 with latest driver 353.62 XFi Titanium 8GB DDR3 1866 128 GB OCZ Vertex SSD

I have been using Windows 10 since the first beta. I also switched to HTML5 video on Youtube a few months ago due to crashes caused by the Flash plug-in. The HTML5 player on Youtube has reached the point where it is as good as the Flash plug-in in all but one regard. Whenever I play a video the audio and video track will slowly lose sync. The video appears to play flawlessly, the audio appears to play flawlessly but after a few minutes the audio and video are noticeably out of sync. Using the stats for nerd funcion I can see that there are some dropped frames but usually in single digits. I am currently on 39.0.3 but I have had this issue on previous builds. I have tried disabling Hardware Acceleration, disabling the cache and disabling Adblock on Youtube. Windows 10 10240 I7 3770K @ 3.5GHZ ECS Z77H2-AX GTX 970 with latest driver 353.62 XFi Titanium 8GB DDR3 1866 128 GB OCZ Vertex SSD

தீர்வு தேர்ந்தெடுக்கப்பட்டது

Hi Beardog11

You are posting in an existing thread that is a few months old.

Could you please start a new thread for your question?

Then you can provide more information like your operating system and installed extensions and installed plugins.

Read this answer in context 👍 0

All Replies (3)

edit:

One thing to add, I tried running Youtube with the Windows 10 Edge browser and the problem didn't occur.

I'm running OS 10.11.1 on Apple & I've got YouTube sync problems. Audio is out of sync.

தீர்வு தேர்ந்தெடுக்கப்பட்டது

Hi Beardog11

You are posting in an existing thread that is a few months old.

Could you please start a new thread for your question?

Then you can provide more information like your operating system and installed extensions and installed plugins.