X
Tap here to go to the mobile version of the site.

ஆதரவு மன்றம்

Delayed responses

  • 4 replies
  • 1 இந்த பிரச்சனை உள்ளது
  • Last reply by FredMcD
பதிவிடப்பட்டது

FF35.0.1, Win7Pro64sp1. This is a brand new machine that I have built from scratch. All drivers are the newest available from the appropriate manufactures' web sites. FF is one of the first programs I've installed, and it is acting rather oddly. For example, when I right-click in the browser window, the context menu does not appear until after I move the mouse over the space where it would normally be. Another example... when I check a box or click a radio button in the option window, the check mark or button indication doesn't change until I move the mouse over another field. I haven't installed any extensions, and haven't made any changes outside of the option window, so this is a pretty vanilla setup. All other programs on the machine seem to be working fine. Any ideas?

FF35.0.1, Win7Pro64sp1. This is a brand new machine that I have built from scratch. All drivers are the newest available from the appropriate manufactures' web sites. FF is one of the first programs I've installed, and it is acting rather oddly. For example, when I right-click in the browser window, the context menu does not appear until after I move the mouse over the space where it would normally be. Another example... when I check a box or click a radio button in the option window, the check mark or button indication doesn't change until I move the mouse over another field. I haven't installed any extensions, and haven't made any changes outside of the option window, so this is a pretty vanilla setup. All other programs on the machine seem to be working fine. Any ideas?

தீர்வு தேர்ந்தெடுக்கப்பட்டது

curtisa - I tried reinstalling FF to no effect. FredMcD - I started windows in safe mode, and that did eliminate the problem.

After pondering the situation for a while, I considered my video drivers. My motherboard is from Gigabyte, with integrated video, and so that is where I had gone for the drivers. The actual video chip is made by AMD, so I just went to the AMD web site, and they did have a newer video driver. Loading it fixed the problem. I surmise that the "latest" Gigabyte driver is buggy.

Thanks to all for the time on my behalf. Wendi

Read this answer in context 0

Additional System Details

நிறுவப்பட்ட நிரல்கள்

  • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape
  • Amazon MP3 Downloader Plugin 1.0.17
  • Citrix Online App Detector Plugin
  • GEPlugin
  • Google Update
  • NPRuntime Script Plug-in Library for Java(TM) Deploy
  • Next Generation Java Plug-in 10.51.2 for Mozilla browsers
  • RealJukebox Netscape Plugin
  • RealNetworks(tm) RealPlayer Chrome Background Extension Plug-In
  • 12.0.1.647
  • RealPlayer(tm) LiveConnect-Enabled Plug-In
  • RealPlayer(tm) HTML5VideoShim Plug-In
  • Shockwave Flash 16.0 r0
  • 5.1.30514.0
  • iTunes Detector Plug-in

பயன்பாடு

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:35.0) Gecko/20100101 Firefox/35.0

கூடுதல் தகவல்

curtisa 18 தீர்வுகள் 124 பதில்கள்
பதிவிடப்பட்டது

I would try re-installing Firefox.

Have you installed all the relevant Windows Updates?

I would try re-installing Firefox. Have you installed all the relevant Windows Updates?
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4261 தீர்வுகள் 59654 பதில்கள்
பதிவிடப்பட்டது

Start your Computer in safe mode with networking. Then start Firefox. Is the problem still there?

Starting The Computer In Safe Mode;
Free Online Encyclopedia

Start your '''Computer''' in safe mode with networking. Then start Firefox. Is the problem still there? '''[http://encyclopedia2.thefreedictionary.com/Linux+Safe+Mode Starting The Computer In Safe Mode;<br>Free Online Encyclopedia]'''
பதிவிடப்பட்டது

தீர்வு தேர்ந்தெடுக்கப்பட்டது

curtisa - I tried reinstalling FF to no effect. FredMcD - I started windows in safe mode, and that did eliminate the problem.

After pondering the situation for a while, I considered my video drivers. My motherboard is from Gigabyte, with integrated video, and so that is where I had gone for the drivers. The actual video chip is made by AMD, so I just went to the AMD web site, and they did have a newer video driver. Loading it fixed the problem. I surmise that the "latest" Gigabyte driver is buggy.

Thanks to all for the time on my behalf. Wendi

curtisa - I tried reinstalling FF to no effect. FredMcD - I started windows in safe mode, and that did eliminate the problem. After pondering the situation for a while, I considered my video drivers. My motherboard is from Gigabyte, with integrated video, and so that is where I had gone for the drivers. The actual video chip is made by AMD, so I just went to the AMD web site, and they did have a newer video driver. Loading it fixed the problem. I surmise that the "latest" Gigabyte driver is buggy. Thanks to all for the time on my behalf. Wendi
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4261 தீர்வுகள் 59654 பதில்கள்
பதிவிடப்பட்டது

That was very good work. Well Done. Please flag your last post as Solved Problem so other will know.

That was very good work. Well Done. Please flag your last post as '''Solved Problem''' so other will know.