cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Waar kan ik onderzoeken over Open Badges door de gemeenschap vinden?

Er bestaan regelmatige “Community Calls” waarin veel onderwerpen over open badges worden besproken, waaronder nieuwe en doorlopende onderzoeksprojecten die aan badges zijn gerelateerd, en de ontwikkeling van badgesystemen in verschillende sectoren:

Sluit u aan bij onze Open Badges Community Google Group om aan doorlopende discussies over badges in het wild deel te nemen en regelmatige e-mailupdates en nieuws van het team en de gemeenschap te ontvangen.

Huidige case studies over Open Badges zijn hier beschikbaar: http://www.reconnectlearning.org/case-studies/ (gepubliceerd in feb. 2014).

De Badges for Lifelong Learning Competition werd gesteund door de John D. and Catherine T. MacArthur Foundation, met aanvullende steun van de Gates Foundation en in partnerschap met Mozilla. Deze competitie leverde tot $2 miljoen op aan subsidies voor 30 innovatieve badgesystemen als onderdeel van de Badges for Lifelong Learning Competition. Klik hier voor meer info over de initiële stadia van elk gefinancierd project.

Publicaties door Mozilla’s Senior Director for Learning + Badges, Erin Knight:

  • White Paper - Een diepere blik op hoe badges het leren van de 21e eeuw opnieuw kunnen uitvinden
  • Open Badges Validation Paper - Een onderzoek naar hoe men een open en gedistribueerd accreditatiesysteem voor badges en de organisaties die ze uitgeven kan bouwen
Customize this article

Firefox

Firefox for Android

Thunderbird

Version History
Revision #:
3 of 3
Last update:
‎31-01-2017 07:51 AM
Updated by:
 
Contributors