peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Varmuuskopioi tai siirrä Firefoxin kirjanmerkit HTML-tiedostoon

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka kirjanmerkit viedään HTML-tiedostoon, jota voidaan käyttää kirjanmerkkien varmuuskopiona tai jonka avulle ne voidaan siirtää johonkin muuhun verkkoselaimeen.


  1. Avaa Arkisto-ikkuna napsauttamalla Kirjanmerkit-painiketta Bookmarks button win 2 navigointipalkin oikeassa reunassanapsauttamalla valikkopalkissa Kirjanmerkit-valikkoanapsauttamalla Firefox-ikkunan yläosassa Kirjanmerkit-valikkoa ja valitsemalla Näytä kaikki kirjanmerkit.

    Avaa Arkisto-ikkuna napsauttamalla Kirjanmerkit-painiketta Bookmarks-29 ja valitsemalla Näytä kaikki kirjanmerkit.

  2. Napsauta Arkisto-ikkunan työkalurivillä f60cc26c38fc04cce87eb6ea6ec8c400-1259975468-619-1.png Tuo ja varmuuskopioi ja valitse sitten Vie kirjanmerkit HTML-tiedostoon...
    Exporting HTML Bookmarks - Win fx7
  3. Valitse avautuvasta Vie kirjanmerkkitiedosto -ikkunasta sijainti, johon haluat tallentaa tiedoston. Tiedoston nimi on oletusarvoisesti bookmarks.html. Työpöytä on yleensä ihan hyvä paikka, mutta mikä tahansa helposti muistettava paikka käy yhtä hyvin.
  4. Napsauta Tallenna-painiketta, niin tiedosto tallennetaan ja Vie kirjanmerkkitiedosto -ikkuna sulkeutuu.
  5. Sulje Kirjasto-ikkuna.

Kirjanmerkkisi on nyt onnistuneesti viety Firefoxista. Luomaasi kirjanmerkit sisältävää HTML-tiedostoa voidaan nyt käyttää siirtämään kirjanmerkit toiseen selaimeen.

 

Customize this article

Firefox

Firefox for Android

Thunderbird

Versiohistoria
Versionumero
3 / 3
Viimeisin päivitys:
‎31-01-2017 04:57 PM
Päivittäjä:
 
Avustajat