ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Thimble

Ταξινόμηση κατά:
Το Thimble κάνει εύκολη τη δημιουργία και την κοινή χρήση των δικών σας ιστοσελίδων. Στη μια πλευρά του προγράμματος περιήγησής σας, γράφετε και επεξεργάζεστε HTML, CSS και JavaScript, ενώ παράλληλα μπορείτε να δείτε ζωντανά μια προεπισκόπηση της εργασίας σας. Φιλοξενήστε και μοιραστείτε
Προβολή πλήρους άρθρου
Μπορείτε, φυσικά, να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό για την τάξη σας, αλλά αυτή τη στιγμή δεν παρέχουμε τη δυνατότητα συσχετισμού πολλαπλών ατόμων με τον ίδιο λογαριασμό. Προσπαθούμε να βρούμε τρόπους, ώστε να κάνουμε το Thimble ευκολότερο στη χρήση σε ένα περιβάλλον τάξης.
Προβολή πλήρους άρθρου
Στα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται: Βελτιωμένη εμπειρία οδηγού εκμάθησης Προεπισκόπηση για κινητά Λειτουργίες δένδρου αρχείων Μεταφόρτωση εικόνων Λήψη "selfie" Και πολλά άλλα! Δείτε την πλήρη λίστα με τα νέα χαρακτηριστικά.
Προβολή πλήρους άρθρου
Το Thimble δημιουργήθηκε για να σας εμφανίζει υποδείξεις που εξηγούν μέρη του κώδικα καθώς και μηνύματα σφαλμάτων που σας υποδεικνύουν ότι κάτι δεν πάει καλά με τον κώδικά σας. Οι υποδείξεις έχουν πορτοκαλί χρώμα και εμφανίζονται όταν, για παράδειγμα, επιλέγετε μια ετικέτα επισήμανσης.
Προβολή πλήρους άρθρου