cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Egy régebbi Firefox verzió telepítése

A Firefox új verziói néha tartalmaznak hibákat, és vannak akik úgy gondolják úgy látják, hogy jobb visszatérni egy régebbi verzióhoz. A régebbi verzióra való frissítés általában nem oldja meg a problémát, sőt sebezhetőbbé teszi a számítógépét és adatait. Ez a leírás tartalmaz letöltési linkeket a régebbi verziókhoz, ha nem a legújabb Firefox verzió használata mellett dönt.

Egy régebbi Firefox verzió telepítése általában nem oldja meg a problémákat

A problémákat általában nem a Firefox új verziója okozza, hanem a rossz frissítés folyamat. Egy régebbi verzió telepítése legtöbbször nem oldja meg a problémákat, inkább nézze meg a következő cikkeket:

Megjegyzés: Egyéb problémák megoldhatók a Firefox frissítésével. Ez visszaállítja a Firefoxot a gyári alapbeállításokra, miközben elmenti a lényeges személyes adatokat.

Győződjön meg róla, hogy minden biztonsági és biztonsággal kapcsolatos szoftver frissítésre került. Néhány biztonsági programot minden Firefox frissítést követően frissíteni kell.

További szoftverek lehetnek a biztonsági program telepítőkészletében, amelyeket szintén frissíteni kell. Ezek a szoftverek nem feltétlenül szükségesek a biztonsághoz, de problémát okozhatnak a Firefox működésében, esetleg összeomlást okozhatnak.

Mégis szeretnék visszalépni - hol szerezhetem be a megelőző változatot?

Bár a Mozillának van egy weboldal régi Firefox változatokkal amely értékelés céljából volt létrehozva , nem ajánlott csak a legújabb változat használata.
Figyelem: Régebbi Firefox használata biztonsági kockázatot rejt magában.

  • Windows XP SP2 felhasználók: A legutólsó Firefox 49-es verzió előtti telepítő, amely XP SP2 rendszereken is elindítható a Firefox 43.0.1 (US English).
Fontos: Alapértelmezés szerint a Firefox automatikusan frissíti magát. Ha korábbi Firefox verziót telepít, akkor át kell állítani a frissítésbeállítást, nehogy automatikusan az újabb verzió telepítése megkezdődjön. A frissítési beállítások megváltoztatásához nézze meg a Speciális beállítások leírást.

Ha nem használhatja a Firefox legújabb változatát, akkor ahelyett, hogy egy régebbi verziót használ és módosítja a frissítési beállítást, használja egy másik böngésző legújabb változatát.

Segítsen a Firefox javításában

Ha a Firefox legújabb változata problémákat okoz önnek, vagy nem tetszik valamiért, kérjük jelezze itt:

Customize this article

Firefox

Firefox for Android

Firefox for iOS

Firefox OS

Firefox Focus

Thunderbird

Webmaker

Version History
Revision #:
3 of 3
Last update:
a month ago
Updated by: