cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Beállítások

Ez a leírás bemutatja azokat a beállításokatbeállításokat, amelyek a Mozilla Firefox BeállításokBeállítások ablakában találhatók.

A Firefox ablak tetején kattintson a Firefox gombra és válassza ki a Beállítások menüpontotA Firefox ablak tetején kattintson az Eszközök menüre és válassza ki a Beállítások menüpontotA menüsorban kattintson a Firefox menüre és válassza ki a Beállítások... menüpontotA Firefox ablak tetején kattintson a Szerkesztés menüpontra és válassza ki a Beállítások menüpontot

Kattintson a menü gombra New Fx Menu és válassza a BeállításokBeállítások menüpontot.


Általános

Az Általános panelen (a Firefox 3.5-ben Főpanel) tartalmazza a leggyakrabban használt beállításokatbeállításokat, például, hogy mi jelenjen meg a Firefox indításakor, hogyan kezelje a böngésző a letöltéseket. További információ az Indítás, kezdőlap és letöltési beállítások leírásban található.

Lapok

A Lapok panelen találhatók azok a beállításokbeállítások, amelyek a böngésző lapkezelésével kapcsolatos funkciójával vannak kapcsolatban. További információ a Tab preferences and settings leírásban olvasható.

Tartalom

A Tartalom panel a weboldalak megjelenítésével kapcsolatos beállításokbeállítások. További információ a Tartalom, felugró ablakok, betűtípusok és nyelvek beállítása leírásban olvasható.

Alkalmazások

Az Alkalmazások panelen lehet beállítani, hogy a Firefox hogyan kezelje a különböző fájltípusokat (pl. PDF dokumentumok vagy audiofájlok). Az itt található fájltípusokhoz beállítható, hogy milyen alkalmazás nyíljon meg, milyen Firefox bővítmény kezelje az adott fájltípust, vagy esetleg mentésre kerüljön. További információ az Különböző fájltípusok megnyitása és betöltése a Firefoxban leírásban olvasható.

Adatvédelem

A Biztonsági panel tartalmazza a biztonságos böngészéssel kapcsolatos beállításokatbeállításokat. További információ az Biztonségi és jelszóbeállítások leírásban olvasható.

Sync

A Sync panelen lehet elvégezni a Firefox Sync felhasználói fiókkal kapcsolatos beállításokat. Firefox Sync szolgáltatás segítségével lehet szinkronizálni egy másik számítógépen vagy mobileszközön futó böngészővel a könyvjelzőket, előzményeket, jelszavakat és a nyitott lapokat. További információ a A Firefox Sync telepítése és a A Firefox Sync telepítése leírásokban olvashatók.


Speciális

A Speciális panel olyan beállításokatbeállításokat tartalmaz, amely használata nem gyakori. Ilyen az alapértelmezett böngészővel kapcsolatos beállítás, a gyorsítótár ürítése, a frissítések keresése és számtalan egyéb beállítás. További információ az Speciális beállítások leírásban olvasható.

 

Customize this article

Firefox

Firefox for Android

Thunderbird

Version History
Revision #:
3 of 3
Last update:
‎31-01-2017 03:50 PM
Updated by:
 
Tags (1)