cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Unde pot găsi codul de adăugare a unui dispozitiv pentru Sincronizarea Firefox

Important: Sincronizare necesită ultima versiune de Firefox. Asigurați-vă că ați actualizat Firefox pe orice calculator sau dispozitiv Android. Apoi dacă este necesar, actualizați Sincronizare.
Când încercați să adăugați un dispozitiv pentru Sincronizarea Firefox, veți fi rugat să introduceți codul respectivului dispozitiv. Acest articol vă arată cum să găsiți acest cod.

Unde găsesc codul pe un dispozitiv Android?

 1. Atingeți butonul Meniu (la unele telefoane acesta se află în partea de jos a telefonului, iar la altele este un meniu software în dreapta sus) , alegeți Setări (va trebui să atingeți Mai multe în primul rând) și, în final, Sincronizare.
 2. Codul pentru adăugarea acestui dispozitiv va apărea.
  sync_recovery3

Unde găsesc codul pe un alt calculator?

 1. În partea de sus a ferestrei Firefox, clic pe butonul Firefox (meniul Unelte în Windows XP) și apoi clic pe OpțiuniPe bara meniului, clic pe meniul Firefox și selectați meniul Preferințe...În partea de sus a ferestrei Firefox, clic pe meniul Editare și selectați PreferințeÎn partea de sus a ferestrei Firefox, clic pe meniul Unelte și selectați Opțiuni...Pe bara meniului, clic pe meniul Firefox și selectați Preferințe...În partea de sus a ferestrei Firefox, clic pe meniul Editare și selectați Preferințe...
 2. Clic pe fila Sincronizare.
 3. Dați clic pe Configurați Sincronizare.
  Sync Setup 1
 4. Sub Am deja un cont de Sincronizare dați clic pe Conectare și codul pentru adăugarea acestui calculator va fi afișat.
  Comp Code
 1. În partea de sus a ferestrei Firefox, clic pe butonul Firefox clic pe meniul Unelte și selectați Configurare Sincronizare. Fereastra pentru configurarea Sincronizare se va deschide.
 2. Clic pe Am deja un cont.
 3. Codul pentru adăugarea acestui calculator va fi afișat.
  Pair - Win
 1. Pe bara de meniu, clic pe meniulUnelte și selectați Configurare Sincronizare. Fereastra pentru configurarea Sincronizare se va deschide.
 2. Clic pe Am deja un cont.
 3. Codul pentru adăugarea acestui calculator va fi afișat.
  Pair - Mac
 1. În partea de sus a ferestrei Firefox, clic pe meniul Unelte și selectați Configurare Sincronizare. Fereastra pentru configurarea Sincronizare se va deschide.
 2. Clic pe Am deja un cont.
 3. Codul pentru adăugarea acestui calculator va fi afișat.
  Pair - Lin

Distribuiți acest articol: Puteți folosi legătura http://mzl.la/MnX2wt pentru a distribui cu ușurință acest articol altora. Va afișa în mod automat instrucțiuni personalizate pentru sistemul lor de operare și limbă.

Customize this article

Firefox

Firefox for Android

Thunderbird

Version History
Revision #:
3 of 3
Last update:
‎31-01-2017 08:06 AM
Updated by:
 
Contributors
Tags (1)