cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Firefox ob vsakem zagonu pravi, da se je pravkar posodobil - kako popraviti

Ta članek opisuje, kaj narediti, če ob vsakem zagonu Firefoxa dobite zavihek "Firefox posodobljen" ali vidite sporočilo "Posodobili ste na najnovejšo različico Firefoxa.", tudi če ga niste posodobili.

Za to obstajata dva možna razloga. Zavihek ste lahko po nesreči shranili kot domačo stran (ki jo Firefox odpre ob vsakem zagonu) ali pa ima Firefox težave pri shranjevanju v vašo datoteko z nastavitvami, zaradi česar Firefox ne ve, da ste sporočilo "Posodobili ste na najnovejšo različico Firefoxa." že videli.


Zavihek "Firefox posodobljen" je shranjen kot vaša domača stran

  1. Kliknite menijski gumb New Fx Menu in izberite Možnosti.Nastavitve.
  2. Izberite pano Splošno.
  3. V okvirju Zagon označite besedilo v polju Domača stran:.
  4. Če vsebuje nekaj kot http://www.mozilla.org/sl/firefox/36.0/whatsnew/, potem ste po nesreči dodali stran "Firefox posodobljen" k stranem, ki jih Firefox naloži ob zagonu.
  5. To lahko popravite s klikom na Uporabi privzeto stran. Da nastavite domačo stran na nekaj drugega, glejte članek Kako si nastavite domačo stran.
    Domača stran 2 Generalhome


Firefox ne more shraniti vaših nastavitev

Firefox v svojo datoteko z nastavitvami shrani nastavitev, da ugotovi, ali ste že videli zavihek "Firefox posodobljen". Če imate težave s to datoteko, potem Firefox ne bo zmožen shraniti teh podatkov in vam bo prikazal zavihek "Firefox posodobljen" ob vsakem zagonu.

  1. Če ste opazili, da se možnostinastavitve, ki ste jih izbrali v oknu MožnostiNastavitve, ne ohranijo, potem lahko to popravite s koraki, opisanimi v članku Kako popraviti nastavitve, ki se nočejo shraniti.
Customize this article

Firefox

Firefox for Android

Firefox for iOS

Firefox OS

Thunderbird

Version History
Revision #:
3 of 3
Last update:
4 weeks ago
Updated by:
 
Contributors