cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Po posodobitvi Firefoxa so dodatki onemogočeni

Ko posodobite Firefox, ta samodejno preveri, ali so dodatki združljivi in če niso, jih posodobi na združljivo različico, če je na voljo. Če dodatka ni mogoče posodobiti in ni več združljiv, ga Firefox izklopi. Ta članek vam pokaže, kako te dodatke posodobite in poskrbite, da bodo spet delovali.

Incompatible - Win
Opomba: če je dodatek onemogočen in je prikazano sporočilo (Ime dodatka) ni bilo mogoče potrditi za uporabo v Firefoxu, glejte Podpisovanje dodatkov v Firefoxu.

Preverite, ali so za vaše dodatke na razpolago nove različice

Firefox enkrat na dan preveri, ali so za vaše dodatke na razpolago nove različice, in jih samodejno posodablja. Ali obstajajo nove različice, pa lahko v vsakem trenutku preverite tudi ročno.

  1. Kliknite gumb menija new fx menu , da odprete pano menija.
  2. Kliknite Dodatki. Odpre se stran Upravitelja dodatkov.
  3. V Upravitelju dodatkov kliknite Add-on Tools Icon in izberite Poišči posodobitve. Če Firefox najde posodobitve, bodo samodejno prenesene.
    Extension Update Win 1
  4. Kliknite povezavo Za namestitev posodobitev ponovno zaženite Firefox, če se pojavi.
    Extension Update Win 2

Poiščite posodobitve na spletni strani za dodatke

Nekateri avtorji dodatkov ponujajo različne različice svojih dodatkov za različne različice Firefoxa, zato posodabljanje z Upraviteljem dodatkov ne deluje. V tem primeru je morda posodobitev na razpolago na spletni strani dodatka.

  1. V Upravitelju dodatkov na seznamu poiščite nezdružljiv dodatek. Kliknite na povezavo Več, da odprete več informacij o dodatku, in nato kliknite povezavo Domača stran. Odpre se domača stran tega dodatka.
  2. Prenesite najnovejšo različico dodatka z domače strani tega dodatka.
Opomba: če različice dodatka, ki bi delovala, ni na voljo, se lahko obrnete na avtorje dodatka, ko ste že na njihovi spletni strani.

Poiščite alternativo

Morda obstaja drug dodatek s podobnimi funkcijami, ki je združljiv z vašo različico Firefoxa. Alternative lahko poiščete na strani za dodatke.

Customize this article

Firefox

Firefox for Android

Firefox for iOS

Firefox OS

Thunderbird

Version History
Revision #:
3 of 3
Last update:
‎31-01-2017 05:01 PM
Updated by:
Senior User
 
Contributors