cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Keresősáv eltávolítása, amely átvette az irányítást az Firefox böngésző vagy kezdőoldala fölött

Ez a leírás segítséget nyújt a harmadik fél által kéretlenül telepített keresősávok (Ask, searchqu, MyStart, incredibar, seeearch, somoto, sweetim, uTorrent) eltávolításában, és segít az alapértelmezett böngésző és kezdőlap visszaállításában. A Babylon eszköztár eltávolításához olvassa el a How to remove the Babylon toolbar, home page and search engine leírást.

Hogyan történhetett ez?

Harmadik féltől telepítésre kerülő eszköztárak megváltoztathatják a keresés, új lap, kezdőlap beállításait és egyéb problémákat is okozhatnak. Ezek az eszközsávok akkor kerülnek hozzáadásra, amikor egy weboldalon a "Telepítés" hivatkozásra kattintunk, amikor letöltünk és telepítünk egy Eszköztár telepítőt, vagy ha olyan programot telepít, amelynek része egy eszköztár. Legyen óvatos más programok telepítésekor vagy frissítésekor és kapcsolja ki a eszköztárak vagy más komponensek telepítését, amelyek nem részei a programnak, amelyet használni akar.

Néhány cég saját Firefox verziót ad ki, amelyben eszköztár előre telepítve van és más beállítások is helyet kaptak benne (például Mozilla Firefox® optimized for Yahoo!) ezért győződjön meg róla, hogy a Firefox oldaláról töltötte le a böngészőt.

Hogyan javítható ez ki?

Megjegyzés:

A Firefox frissítése funkcióval számos probléma megoldható, ugyanakkor nem vesznek el fontos személyes információk. Fontolja meg ennek használatát, mielőtt nekikezd egy hosszadalmas hibakeresésnek.

A Firefox visszaállítása funkcióval számos probléma megoldható, ugyanakkor nem vesznek el fontos személyes információk. Fontolja meg ennek használatát, mielőtt nekikezd egy hosszadalmas hibakeresésnek.

Böngészősáv eltávolítása a Kiegészítőkezelőben

Általában a Kiegészítőkezelőben megjelennek ezek a kéretlenül feltelepült programok, így eltávolításuk könnyebb.

  1. A Firefox ablak tetején kattintson a Firefox gombraA Firefox ablak tetején válassza ki az Eszközök menütA Firefox ablak tetején válassza ki az Eszközök menütés kattintson a Kiegésztők menüpontra. Ekkor a Kiegészítőkezelő lap megnyílik. Kattintson a menü gombra new fx menu , és válassza a Kiegészítők menüpontot. Ekkor a Kiegészítőkezelő lap megnyílik. A Kiegészítőkezelő lapon válassza ki a Kiegészítők panelt.

  2. Keresse meg a felsorolásban az eltávolítani kívánt kiegészítőt.
  3. Nyomja meg az Eltávolítás gombot
  4. Nyomja meg az Újraindítás most gombot, amikor az megjelenik. A megnyitott lapokon lévő weblapok mentésre kerülnek és újraindításkor betöltődnek.

Ha nem sikerül eltávolítani az eszköztárat, akkor átmeneti megoldásként tiltsa le azt a Kiegészítőkezelőben, vagy kövesse a Cannot remove an add-on (extension or theme) leírásban található útmutatást.

Az alapértelmezett böngésző és kezdőlapjának visszaállítása

Lehet, hogy alaphelyzetbe kell állítani a keresési beállításokat, az Új lap, a kezdőlap és a keresőszolgáltatások beállításait az eszköztár eltávolítása után. Ennek legegyszerűbb módja a SearchReset kiegészítő használata.

További megoldások

Customize this article

Firefox

Firefox for Android

Thunderbird

Version History
Revision #:
3 of 3
Last update:
‎31-01-2017 05:07 PM
Updated by: