cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Bővítmény összeomlásának jelentése

Ez a hiba azt jelenti, hogy egy bővítmény (mint, amilyen az Adobe Flash) összeomlott. Az oldal újratöltése előtt a Hibabejelentés küldése gombra kattintva elküldheti a Mozillának az összeomlással kapcsolatos hibabejelentést. Az oldal újratöltése előtt a Hibabejelentés küldése gombra kattintva elküldheti a Mozillának az összeomlással kapcsolatos hibabejelentést. Ezek a bejelentések segítenek a Firefox továbbfejlesztésében.

Plugin crash notification Fx21

Mi az a bővítmény?

A bővítmények szoftverkomponensek, amelyek olyan internetes tartalmakat jelenítenek meg, amelyek feldolgozására a Firefox nincs felkészítve. Ezek általában olyan videók, hanganyagok, online játékok és előadások, amelyek szabadalmaztatott formátumban vannak. A bővítményeket általában azok a cégek készítik és terjesztik, amelyek ezeket a szabadalmaztatott formátumokat létrehozták. Ilyen bővítmény például az Adobe Flash és a Microsoft Silverlight.

Mi az összeomlás?

Összeomlás akkor történik, amikor a szoftver egy része megszűnik működni. A bővítmények különböző okokból omlanak össze és ez a Firefox összeomlásához vezet. A Firefox összeomlásával kapcsolatos további információ a Firefox összeomlása - Hibakeresés, megelőzés és javítás leírásban található. Néhány bővítmény a Firefoxtól külön töltődik be, ezzel lehetővé téve, hogy összeomlásukkor a Firefox tovább működjön.

Milyen információ kerül elküldésre az hibajelentésben?

A hibajelentés kizárólag technikai információkat küld, hogy segítsen a Firefox fejlesztőinek a hiba megértésében és el tudjanak kezdeni dolgozni a hiba megoldásán. Ezek a jelentések nem tartalmaznak semmilyen személyes információt, csupán olyan műszaki adatokat, mint:

  • a weboldal, ahol az összeomlás történt,
  • a Firefox verziószáma,
  • az operációs rendszer,
  • a telepített bővítmények,
  • a telepített kiegészítők,
  • és egyéb technikai adatok.

Ezen adatokkal kapcsolatban bővebb információ a Mozilla adatvédelmi irányelvek oldalon található.

Hogyan lehet a bővítmények összeomlását megakadályozni?

A bővítményekkel kapcsolatos legtöbb probléma a bővítmény legfrissebb verziójának telepítésével megoldódik. A telepített bővítmények ellenőrzéséhez látogassa meg a Mozilla Bővítmény-ellenőrzés és -frissítés oldalt. Az összeomlást okozó bővítmény neve megtalálható a hibaüzenetben.

Plugin name crash notification Fx21

Hol található információ az Adobe Flash összeomlásaival kapcsolatban?

További információ a Az Adobe Flash bővítmény összeomlott - hogyan lehet ezt megakadályozni? leírásban található.

Flash fejlesztése Flex segítségével

A töréspontok elindíthatják a Firefox összeomlás elleni védelmét, amely letiltható a dom.ipc.plugins.timeoutSecs változó értékének -1 értékre állításával. További információ a the Mozilla Developer Network documentation oldalon található.

Customize this article

Firefox

Firefox for Android

Thunderbird

Version History
Revision #:
3 of 3
Last update:
‎31-01-2017 03:53 PM
Updated by:
 
Contributors