cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Firefox frissítése - kiegészítők és beállítások alaphelyzetbe állítása

Ez a funkció a Firefox asztali és laptom számítógépkre készített verziójában érhető el.

Ez a funkció a legújabb Firefox változatban javítva lett. Firefox frissítése a legújabb verzióra

Amennyiben valamilyen problémája van a Firefox böngészővel, akkor egy felfrissítés segíthet. Az felfrissítés számos problémát old meg azzal, hogy az eredeti beállításokra kapcsolja a böngészőt úgy, hogy az alapvető beállítások, pl. a könyvjelzők és a nyitott lapok, megmaradnak.
Megjegyzés: A kiterjesztések és azok adatai eltávolításra kerülnek.

Firefox felfrissítése

 1. Kattintson a menügombra New Fx Menu , majd kattintson a Help-29 gombra.
 2. A Súgó menüből válassza ki a Hibakeresési információ menüpontot.
  Ha nem tudja megnyitni a Súgó menüt, gépelje be az about:support parancsot a címsorba, ezzel előhozva a Hibakeresési információ oldalt.
 3. Kattintson A Firefox frissítése… gombra a Hibakeresési információ lap jobb felső sarkában.
  Refresh 35 Win Refresh 35 Mac Refresh 35 Lin
 4. A folytatáshoz kattintson A Firefox frissítése gombra a megnyíló megerősítő ablakban.
 5. A Firefox bezáródik és frissíti magát. Amikor ez befejeződik egy ablak megmutatja az importált információ listáját. Kattintson a Befejezés gombra és a Firefox megnyílik.
Megjegyzés: Ha nem lehet megfelelően a Firefoxot elindítani, akkor a Firefox Csökkentett mód ablakban lévő Firefox Frissítése gomb segíthet ebben. Ha nem találja a Frissítés gombot, akkor egy új profil létrehozásával kézzel is frissíthet. Az profil létrehozásával kapcsolatos leírás segítséget nyújt ebben.

Mit tesz a felfrissítés?

Valamennyi személyes adata és beállítása a profil mappában kerül tárolásra. A felfrissítés valójában nem tesz mást, mint egy új személyes profilt hoz létre a már meglévő mellett, miközben legfontosabb adatai is megmaradnak.

Azok a kiegészítők, amelyek a Firefox profilmappában vannak, mint a kiterjesztések és témák, eltávolításra kerülnek. Azok a kiegészítők, amelyek más helyen vannak, mint például a bővítmények, nem kerülnek eltávolításra, de minden ezekkel kapcsolatos beállítás (mint a bővítmény letiltása) visszaállításra kerül.

A Firefox az alábbi dolgokat menti:

 • Könyvjelzők
 • Böngészési és letöltési előzmények
 • Jelszavak
 • Nyitott ablakok, lapcsoportok és lapok
 • Sütik
 • Űrlapokon begépelt szövegek
 • Saját szótár

A következő elemek és beállítások lesznek eltávolítva:

Megjegyzés: A művelet végeztével a régi profil adatai egy „Old Firefox Data” elnevezésű mappába kerülnek. Ha a fennálló problémát a visszaállításfrissítés mégsem oldaná meg, akkor ebből a csomagból néhány fájl új profilba való kézi átmásolása segíthet. Mivel ez érzékeny személyes információt tartalmazhat, ezért a végleges törlését javasoljuk.

Ezt a leírást, ahogy mindegyiket olyan közreműködők írták és fordították, akik segítségével a Mozilla képes független és nyílt forrású maradni. Legyen a böngészés mindig szabad!

Customize this article

Firefox

Firefox for Android

Thunderbird

Version History
Revision #:
3 of 3
Last update:
‎31-01-2017 03:55 PM
Updated by: