cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

'''A biztonságos kapcsolat sikertelen''' hibaüzenet kezelése

Ha a Firefox nem éri el a biztonságos weboldalt (azt amelyik https előtaggal rendelkezik), akkor egy hibaüzenetet talál A biztonságos kapcsolat sikertelen felirattal és a hibaüzenethez kapcsolódó leírással.

A biztonságos kapcsolatot nem sikerült felépíteni

Amikor meglátogat egy weboldalt és az megpróbálja biztonságos csatornára terelni az adatkapcsolatot a weboldal és a számítógépe között, a Firefox leellenőrzi a tanúsítványokat és hogy a módszer, ahogyan a weboldal kapcsolódni akar, biztonságos-e.

Néhány weboldal régi, elavult módszert alkalmaz (lásd: TLS). A Firefox megvédi ettől a próbálkozásoktól úgy, hogy figyelmeztet a kapcsolat megbízhatatlanságára. Ilyenkor egy hibaüzenet jelenik meg és lehetősége nyílik hibajelentést küldeni a Mozilla felé.

Fx45 Report SSL Errors
Ha ezzel a problémával találkozik, célszerű felvenni a kapcsolatot az oldal üzemeltetőjével és kérni tőlük az általuk használt TLS verzió frissítését a nagyobb biztonság érdekében.

Tanúsítvány figyelmeztetések

A Firefox tanúsítványokat használ a biztonságos weboldalakon, amely biztosítja, hogy az adott információ a megfelelő helyre kerül és nem hallgatható le. A tanúsítványokkal kapcsolatos figyelmeztetési listát és a hibakódokat a Mit jelent az, hogy "A kapcsolat nem biztonságos"? leírásokban találhatja.

Customize this article

Firefox

Firefox for Android

Thunderbird

Version History
Revision #:
3 of 3
Last update:
‎31-01-2017 05:37 PM
Updated by:
 
Contributors