cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Začnimo s Firefoxom za Android

Prvič v Firefoxu za Android? No, potem ste prišli na pravi kraj. Ta članek obdela vse osnove, tako da boste v nekaj minutah na tekočem.

Uvozite zaznamke in zgodovino iz Androida

Uvozite svoje informacije iz Chroma ali brskalnika Android.

Uporabite Pametni zaslon in hitro najdite, kar potrebujete

Samo odprite Firefox in imeli boste dostop do svojih najpogosteje obiskanih strani. Lahko tudi iščete po spletu ali odprete zgodovino brskanja ter zaznamke, tako da tapnete naslovno vrstico. Za več o tem glejte Uporaba Pametnega zaslona za iskanje po spletu, zaznamke in ostalo.

Awesome Screen 23

Samo odprite Firefox in imeli boste dostop do svojih najpogosteje obiskanih strani. Od tu lahko tudi potegnete desno, da odprete svojo zgodovino brskanja, in levo, da pridete do svojih zaznamkov. Tapnite naslovno vrstico za iskanje po spletu. Za več o tem glejte Uporaba Pametnega zaslona za iskanje po spletu, zaznamke in ostalo.

Awesome Screen 26

Sinhronizirajte svoje zaznamke, zavihke in gesla

Firefox Sync vam omogoča, da vzamete svoje vse svoje zaznamke, zavihke, gesla ter drugo iz Firefoxa za namizje s seboj, kamorkoli greste. Za podrobna navodila glejte Kako si uredite Firefox Sync?

Android sync tabs

Odprite in preklapljajte med zavihki

Firefox poenostavi delo z veliko zavihki. Več o tem - Uporaba zavihkov v Firefoxu za Android.

  • Pritisnite gumb za zavihke zgoraj desno (prikazuje število odprtih zavihkov). Tam lahko izberete drug zavihek ali uporabite +, da odprete novega.
    Open tabs

Dodajte svoje najljubše strani med zaznamke

Shranite svoje priljubljene. Glejte Dodajanje, odstranjevanje in ogled zaznamkov v Firefoxu za Android.

  • Da dodate stran med zaznamke, tapnite gumb menija (pod zaslonom na nekaterih napravah ali v zgornjem desnem kotu brskalnika) in izberite oris zvezdice. Zvezdica bo potemnela, kar pomeni, da je stran dodana med zaznamke.
    Android bookmark
  • Da odstranite zaznamek, znova tapnite gumb menija in še enkrat kliknite zvezdico. Ta bo postala svetla, kar pomeni, da je zaznamek odstranjen.

Prilagodite Firefox z dodatki

Dodatki vam omogočajo, da dodate nove možnosti v Firefox.

Zasebno brskanje

Zasebno brskanje vam omogoča, da brskate po spletu brez shranjevanja kakršnihkoli informacij, katere strani ste obiskali. Več o zasebnem brskanju.

Bralni način

Bralni način odstrani vso navlako na spletni strani, da se lahko osredotočite na njeno vsebino. Za več o tem glejte Ogled člankov v bralnem pogledu v Firefoxu za Android.

  • Samo tapnite gumb bralnega načina Reader mode v naslovni vrstici.
    Reader mode article
Customize this article

Firefox

Firefox for Android

Thunderbird

Version History
Revision #:
3 of 3
Last update:
‎31-01-2017 04:25 PM
Updated by:
Senior User
 
Contributors