cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Bo Firefox delal na mojem mobilniku?

Firefox je na voljo tudi za telefone in tablične računalnike s sistemom Android in iOS. Lahko ga uporabljate s Firefox Računom, kar vam omogoča sinhronizacijo zaznamkov, gesel in zgodovine brskanja med računalniki in mobilnimi napravami.

Naprave Android

Android 2.2 in naprave ARMV6: Od januarja 2015 Android 2.2 in naprave ARMV6 ne prejemajo več samodejnih posodobitev in podpore za Firefox. Da ugotovite, katero različico Androida uporabljate, preverite v aplikaciji Nastavitve ali glejte informacije proizvajalca vašega telefona.
Android 2.3 do 2.7 in 3.0: Od aprila 2016 naprave z Android 3.0 (Honeycomb) ne bodo več prejemale samodejnih posodobitev in podpore za Firefox.

Od maja 2016 oziroma od Firefoxa 47 naprej naprave s sistemom Android 2.3 do 2.3.7 (Gingerbread) ne bodo več prejemale posodobitev ali podpore.

Firefox je združljiv z napravami, ki uporabljajo Android 2.3, Android 4.0 ali novejši. Za namestitev je potrebnih 50 MB notranjega pomnilnika, 384 MB pomnilnika RAM in zaslon, visok najmanj 320 pik in širok najmanj 240 pik. Lahko si prenesete Firefox za Android ali pa poiščete Firefox v trgovini Google Play.

Pomembno: Če iščete Firefox v trgovini Google Play, a ne najdete Firefoxa za Android, vaša naprava morda ni združljiva.

Naprave iPad, iPhone in iPod touch

Firefox je na voljo za naprave iPhone, iPad in iPod touch s sistemom iOS 8.2 ali novejšim. Za več informacij glejte Je Firefox na voljo za iPhone ali iPad?

Druge mobilne naprave

Firefox NI na voljo za Windows Phone, Windows RT, Bada, Symbian, Blackberry OS, webOS in druge operacijske sisteme.

Customize this article

Firefox

Firefox for Android

Thunderbird

Version History
Revision #:
3 of 3
Last update:
‎31-01-2017 04:57 PM
Updated by:
Senior User