annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Over Firefox Support

Firefox Support (support.mozilla.com) is de officiële door de gemeenschap gedreven ondersteuningswebsite van Mozilla. De website is voor Firefox-gebruikers bedoeld voor het geven en ontvangen van technische ondersteuning voor Firefox. Firefox Support bevat een wiki-gedreven kennisbank, een ondersteuningsforum en een livechat-service.

Wat omvat Firefox Support?

Firefox Support bevat referenties, tutorials en handleidingen voor probleemoplossingen voor gebruikers van Firefox 3.5 en hoger. Alleen Firefox-uitgaven die vanaf www.mozilla.com zijn gedownload of door Linux zijn geleverd met de merknaam “Mozilla Firefox” worden ondersteund. We ondersteunen geen andere versies, aangezien deze versies niet noodzakelijkerwijs gelijk zijn aan onze officiële uitgaven en andere instellingen kunnen gebruiken of er simpelweg anders uitzien.

Het installeren van add-ons voor Firefox om extra functionaliteiten aan Firefox toe te voegen is gebruikelijk. Add-ons worden niet door Mozilla ontwikkeld, en we leveren geen documentatie voor add-ons.

Als u documentatie voor ontwikkelaars zoekt, waaronder documentatie voor website-ontwikkelaars, bezoek dan het Mozilla Developer Center.

Als u een plek zoekt om feedback over Firefox of een ander Mozilla-product te leveren, gebruik dan het Hendrix mozilla.org-feedbacksysteem.


Privacybeleid en servicevoorwaarden

De Firefox Support-website volgt het privacybeleid van Mozilla (en).

Het gebruik van de Firefox Support-website is onderhevig aan de servicevoorwaarden (en) van Firefox Support.

Dit artikel aanpassen

Firefox

Firefox for Android

Firefox for iOS

Firefox OS

Firefox Focus

Thunderbird

Webmaker

Versiegeschiedenis
Revisienr.
3 van 3
Laatste update:
3 weken geleden
Bijgewerkt door:
 
Bijdragers
Tags (1)