annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Facebook, Google, Twitter en Youtube gebruiken in Firefox OS

Het mooie van een Firefox OS-apparaat is dat u toegang hebt tot alle mensen die belangrijk voor u zijn. Dit artikel toont hoe u een aantal van de meest populaire apps voor sociale media kunt installeren en gebruiken, zoals Facebook en Twitter.

Uw favoriete apps benaderen

 • Facebook, Twitter en YouTube zijn allemaal beschikbaar in de Marketplace. De snelste manier om deze te installeren is dus door de Marketplace-app te openen, naar de gewenste apps te zoeken en op de blauwe knop Gratis te tikken. Voor meer info, zie Apps downloaden en installeren in Firefox OS.

  Install Facebook
 • Voor zaken die niet in de Marketplace zijn vermeld kunt u de functie Adaptief zoeken gebruiken. Hier vindt u bijvoorbeeld vele Google-producten (Google+, Google Maps, Google Vertalen en meer). Voor details, zie Inhoud zoeken en ontdekken.

  Everything Google

Facebook

 • De belangrijkste bedieningselementen bevinden zich boven in het scherm. U ziet hier meldingen voor vriendschapsverzoeken, chats en berichten. Natuurlijk kunt u uw status wijzigen, foto’s uploaden en inchecken.

  Facebook controls
 • Tik op de menuknop in de linkerbovenhoek om meer functies te zoeken en te benaderen.

  Facebook menu
 • Facebook chat is een handige manier om in contact te blijven. Lees hier hoe het werkt.
 • Als u uw Facebook-vrienden als contacten importeert, kunt u met ze chatten of berichten op hun prikbord plaatsen vanuit de app Contacten.

  Facebook from contacts

Twitter

 • Twitters bedieningselementen bevinden zich boven in het scherm. Om een nieuwe tweet aan te maken tikt u eenvoudig op de knop in de rechterbovenhoek.

  Twitter controls
 • U kunt foto’s naar Twitter uploaden tijdens het opstellen van een nieuwe tweet of, met Twitter geïnstalleerd, kunt u deze delen vanuit het menu Delen in de app Galerij.
  Noot: deze functie is beschikbaar in Firefox OS versie 1.1 en hoger. Niet zeker welke versie van Firefox OS u hebt? Lees hier hoe u dit te weten komt.
  Twitter share

YouTube

 • Zoeken naar alles - tik op de zoekknop in de rechterbovenhoek.
 • Tik op de menuknop in de linkerbovenhoek om te verkennen of meld u aan bij uw Google-account, zodat u uw aanmeldingen kunt beheren en aanbevelingen kunt ontvangen.

  YouTube controls
 • U kunt ook Adaptief zoeken gebruiken om een bepaalde YouTube-zoekopdracht naar uw startscherm op te slaan. Voor details, zie Inhoud zoeken en ontdekken.

  Two app choices

Google Zoeken en Gmail

 

Dit artikel aanpassen

Firefox

Firefox for Android

Thunderbird

Versiegeschiedenis
Revisienr.
3 van 3
Laatste update:
‎31-01-2017 03:52 PM
Bijgewerkt door:
 
Bijdragers
Tags (1)