cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Mi az a bővítmény-konténer?

Néhány bővítményA bővítmények a Firefoxtól függetlenül töltődnek be, így megvédik a böngésző fő folyamatát a leállástól akkor is, ha egy külső plug-in esetleg összeomlana.

Megjegyzés: Ez a leírás nem a jelenleg használt Firefox verzióhoz kapcsolódik. Ehhez a legfrissebb Firefox verzió szükséges, amely letölthető a mozilla.org/firefox weboldalról.

Mi az a bővítmény?

Bővítménynek azt a kis programot hívjuk, amely az olyan Internetes tartalmat jeleníti meg, amelyre a Firefox önmagában nem képes. Ezek általában mozgóképek, hangok, interaktív játékok, vagy bemutató vetítések különböző formátumokban. Ezeket a kiegészítő szoftvereket nem a Mozilla, hanem azok a vállalatok készítik, akik ezeknek a formátumoknak a jogait birtokolják. Pár ilyen példa az Adobe Flash, az Apple Quicktime, vagy a Microsoft Silverlight. További tudnivalókért a bővítményekről lásd a Kiegészítők, bővítmények használata zenéhez, videóhoz, játékhoz fejezetet.

Mi az a plugin-container (plugin-container.exe)?

Minden bővítmény a Firefoxtól függetlenül töltődik be plugin-container.exe folyamat néven, így megvédik a leállástól a böngésző fő folyamatát (firefox.exe) akkor is, ha egy külső plug-in esetleg összeomlana. Annyi plugin-container.exe folyamatszál fut párhuzamosan, ahány bővítmény betöltődött a Firefox legutóbbi indulásakor. További tudnivalókért a bővítmény összeomlásról lásd a Bővítmény összeomlásának jelentése fejezetet.

Milyen bővítményeket támogat a plugin-container.exe?

Gondja támadt?

Ha egyes plugin-container.exe folyamatok túl sok erőforrást használnának, akkor további tudnivalókért lásd a Firefox uses too many CPU resources - How to fix and A Firefox túl sok memóriát (RAM) használ - Hibaelhárítás fejezetet.

 

Customize this article

Firefox

Firefox for Android

Thunderbird

Version History
Revision #:
3 of 3
Last update:
‎31-01-2017 03:54 PM
Updated by: