cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

A Firefox alapértelmezett kezdőoldala rendelkezik gyors linkekkel a gyakran használt funkciókhoz

Amikor először indítja el a Firefoxot, kattintson a Kezdőlap gombra vagy hozzon létre egy új ablakot, ahol a kezdőoldallal fog találkozni. Ez az oldal tartalmaz egy hasznos Google-keresőt és gyors linkeket a letöltésekhez, könyvjelzőkhöz, előzményekhez, kiegészítőkhöz, sync-hez és a beállításokhoz. Valamint, ha voltak nyitott lapok amikor utoljára használta a Firefoxot, akkor azokat egyetlen kattintással helyreállíthatja a kezdőoldalon.

Amikor először indítja el a Firefoxot, kattintson a Kezdőlap gombra vagy hozzon létre egy új ablakot, ahol a kezdőoldallal fog találkozni. Ez az oldal tartalmaz egy hasznos webes keresőt és gyors linkeket a letöltésekhez, könyvjelzőkhöz, előzményekhez, kiegészítőkhöz, sync-hez és a beállításokhoz. Valamint, ha voltak nyitott lapok amikor utoljára használta a Firefoxot, akkor azokat egyetlen kattintással helyreállíthatja a kezdőoldalon.

Hogyan jutok a Firefox kezdőoldalra?

A Firefox alapértelmezés szerint úgy van beállítva, hogy a Firefox kezdőlap jelenjen meg a Firefox indításakor, a Kezdőlap gombra kattintva vagy egy új ablakot megnyitásakor.

New Home Page - Win New Home Page - Mac New Home Page - Lin

Mozilla Firefox kezdőoldala

Ha nem ezt az oldalt látja, amikor elindítja a Firefoxot, a Kezdőlap gombra kattint vagy egy új ablakot nyit meg, akkor a következőképpen állíthatja vissza az alapbeállítást:

  1. A Firefox ablak tetején kattintson a Firefox gombra és válassza ki a Beállítások menüpontotA Firefox ablak tetején kattintson az Eszközök menüre és válassza ki a Beállítások menüpontotA menüsorban kattintson a Firefox menüre és válassza ki a Beállítások... menüpontotA Firefox ablak tetején kattintson a Szerkesztés menüpontra és válassza ki a Beállítások menüpontot

    Kattintson a menü gombra New Fx Menu és válassza a BeállításokBeállítások menüpontot.

  2. Válassza ki az Általános panelt.
  3. Az Indítás részben nyomja meg az Alapértelmezés gombot.
    Firefox kezdőoldal - Alapértelmezés Restore default home page - Mac Restore default home page - Lin Firefox kezdőoldal - Alapértelmezés
  4. Kattintson az OK gombra a Beállítások ablak bezárásához.Nyomja meg a Bezárás gombot a Beállítások ablak bezárásához.Zárja be a Beállítások ablekot Zárja be az about:preferences oldalt. Minden változtatás automatikusan mentésre kerül.

Megjegyzés: További információért a kezdőoldal beállításairól, beleértve miképp lehet azt valami másra változtatni, tekintse meg a Kezdőlap beállítása című cikket.
</div>

Letöltések, könyvjelzők, előzmények, kiegészítők, sync és beállítások megnyitása a kezdőoldalon

Amikor elindítja a Firefoxot vagy egy új ablakot nyit meg a következő gombokat kellene látni az alapértelmezett kezdőoldalon: Firefox kezdőoldal gyors linkek

Home Page Buttons - Mac
Home Page Buttons - Lin

Állítsa helyre a Firefoxban legutóbb használt lapjait és ablakait

Ha a Firefox bezárásakor Önnek nyitva voltak lapjai és ablakai az alapértelmezett kezdőlapon lesz egy Előző munkamenet helyreállítása gomb. A lapjai és ablakai helyreállításához csak kattintson rá. ; Session Restore - Home - Win ; Session Restore - Home - Mac ; Session Restore - Home - Lin Firefox - Előző munkamenet helyreállítása

Megjegyzés: A munkamenet helyreállításával kapcsolatos további információ a Restore previous session - Configure when Firefox shows your most recent tabs and windows leírásban található.

 

Customize this article

Firefox

Firefox for Android

Firefox for iOS

Firefox OS

Firefox Focus

Thunderbird

Webmaker

Version History
Revision #:
3 of 3
Last update:
3 weeks ago
Updated by:
 
Contributors