ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Η προεπιλεγμένη αρχική σελίδα του Firefox έχει συνδέσμους προς τις πιο κοινές λειτουργίες

Όταν εκκινείτε για πρώτη φορά το Firefox και κάνετε κλικ στο κουμπί αρχικής σελίδας ή δημιουργείτε ένα νέο παράθυρο, σάς καλωσορίζει η προεπιλεγμένη αρχική σελίδα. Η σελίδα αυτή περιέχει μια εύχρηστη προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης και γρήγορους συνδέσμους για τις λήψεις, τους σελιδοδείκτες, το ιστορικό, τα πρόσθετα, την υπηρεσία Sync και τις ρυθμίσεις. Επίσης, αν είχατε ανοιχτές καρτέλες την τελευταία φορά που χρησιμοποιήσατε το Firefox, μπορείτε να τις ανακτήσετε από την αρχική σελίδα με ένα κλικ.

Πώς βρίσκω την αρχική σελίδα του Firefox;

Η προεπιλεγμένη ρύθμιση του Firefox είναι να σάς εμφανίζει την αρχική σελίδα όταν το εκκινείτε, όταν κάνετε κλικ στο κουμπί αρχικής σελίδας ή όταν ανοίγετε νέο παράθυρο.

home fx29
home fx37
home fx29

Αν δεν βλέπετε τη σελίδα αυτή όταν εκκινείτε το Firefox, όταν κάνετε κλικ στο κουμπί αρχικής σελίδας ή όταν ανοίγετε νέο παράθυρο, μπορείτε να επαναφέρετε αυτή τη ρύθμιση με τον εξής τρόπο:

  1. Στην κορυφή του παραθύρου του Firefox, κάντε κλικ στο κουμπί Firefox και επιλέξτε ΕπιλογέςΣτην κορυφή του παραθύρου του Firefox, κάντε κλικ στο μενού Εργαλεία και επιλέξτε ΕπιλογέςΣτη γραμμή μενού, κάντε κλικ στο μενού Firefox και επιλέξτε Προτιμήσεις...Στην κορυφή του παραθύρου του Firefox, κάντε κλικ στο μενού Επεξεργασία και επιλέξτε Προτιμήσεις

    Κάντε κλικ στο κουμπί μενού New Fx Menu και επιλέξτε ΕπιλογέςΠροτιμήσεις

  2. Επιλέξτε την καρτέλα Γενικά.
  3. Στο τμήμα Εκκίνηση, κάντε κλικ στο κουμπί Επαναφορά προεπιλεγμένης.
    default hp default hp 34 restore default fx38
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί OK για να κλείσετε το παράθυρο Επιλογές.Κάντε κλικ στο κουμπί Κλείσιμο για να κλείσετε το παράθυρο Προτιμήσεις.Κλείστε το παράθυρο Προτιμήσεις. Κλείστε την σελίδα about:preferences. Εάν έχετε κάνει αλλαγές θα αποθηκευτούν αυτόματα.

Σημείωση: Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ρυθμίσεις της αρχικής σελίδας, συμπεριλαμβανομένου και του τρόπου αλλαγής της σε κάτι άλλο, δείτε το Πώς να ορίσετε την αρχική σας σελίδα.

Πρόσβαση σε λήψεις, σελιδοδείκτες, ιστορικό, πρόσθετα, Sync και ρυθμίσεις από την αρχική σελίδα

Όταν ανοίγετε το Firefox ή ένα νέο παράθυρο, θα πρέπει να δείτε την αρχική σελίδα με τα ακόλουθα κουμπιά στο κάτω μέρος της:

Home Page Buttons - Win Home Page Buttons 37 Home Page Buttons - Win

Ανάκτηση καρτελών και παραθύρων από την τελευταία φορά που χρησιμοποιήσατε το Firefox

Αν είχατε ανοιχτές καρτέλες και παράθυρα όταν κλείσατε το Firefox, η προεπιλεγμένη αρχική σελίδα του Firefox θα έχει το κουμπί Επαναφορά προηγούμενης συνεδρίας. Για να ανακτήσετε τις καρτέλες και τα παράθυρά σας, απλά κάντε κλικ σε αυτό.

restore fx29
restore fx37
restore fx29
Σημείωση: Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της ανάκτησης συνεδρίας, δείτε το άρθρο Restore previous session - Configure when Firefox shows your most recent tabs and windows.
Customize this article

Firefox

Firefox for Android

Firefox for iOS

Firefox OS

Firefox Focus

Thunderbird

Webmaker

Ιστορικό έκδοσης
Αριθμός αναθεώρησης
3 από 3
Τελευταία ενημέρωση:
4 εβδομάδες πριν
Ενημερώθηκε από το χρήστη:
 
Πάροχοι πληροφοριακού περιεχομένου