annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Firefox bijwerken naar de meest recente versie

Firefox is standaard ingesteld om zichzelf automatisch bij te werken, maar u kunt altijd een handmatige update uitvoeren. Lees hier hoe:

Noot: als u de versie van Firefox in een pakketvorm voor uw Linux-distributie gebruikt, dient u te wachten tot er een bijgewerkt pakket wordt vrijgegeven naar de pakketrepository ervan. Dit artikel is alleen van toepassing als u Firefox handmatig hebt geïnstalleerd (zonder de pakketbeheerder van uw Linux-distributie te gebruiken).
  1. Klik op de menuknop New Fx Menu , klik op Help Help-29 en selecteer Over Firefox.Klik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Over Firefox.
  2. Het venster Over Firefox wordt geopend, en Firefox zal beginnen met het controleren op updates en deze automatisch downloaden.

    AboutFx50Downloading

  3. Klik zodra de updates gereed zijn voor installatie op Herstart Firefox om bij te werken.

    AboutFx50Restart
Belangrijk: als de update niet is gestart, niet wordt voltooid of als er een ander probleem is opgetreden, gebruik dan deze downloadkoppeling, of ga naar de pagina Systemen & talen om de nieuwste versie van Firefox voor uw besturingssysteem te downloaden en te installeren (zie Firefox downloaden en installeren in WindowsFirefox installeren in LinuxFirefox downloaden en installeren op Mac voor instructies).

Blijf veilig: download alleen vanaf de officiële Mozilla-koppelingen hierboven om malware te vermijden.

Voor het wijzigen van instellingen voor het bijwerken, zie Paneel Geavanceerd - Toegankelijkheid, navigeren, netwerk, updates en andere geavanceerde instelling....

Dit artikel wordt, zoals alle ondersteuning voor Firefox, voornamelijk aangeboden door vrijwilligers, die Mozilla met trots onafhankelijk en open source houden. Blijf vrij browsen!

Dit artikel aanpassen

Firefox

Firefox for Android

Firefox for iOS

Firefox OS

Thunderbird

Versiegeschiedenis
Revisienr.
3 van 3
Laatste update:
‎31-01-2017 04:08 PM
Bijgewerkt door: